mogu to prihvatiti i slozit se cak, ali ovo boldano onda nema smisla
nema smisla imati kurblu sa punim akumulatorom
bitno da je izvedivo, kazem nisam vidio nikada do sada jer svaki ditech ili purejet vergla po par sekundi prije nego upali i to vergla jednomjerno, dok ti sa kurblom nemozes postic 3 sekunde jednomjernog kurblanja...iz tog razloga sam mislio da je nemoguce jer kod verglanja se ostvaruje jednomjeran pritisak pumpe/injektora ili cega vec...dok kublanjem to nemozes, odnosno ocito mozes samo ja nisam znao
meni ditech pali na zub dok je acc ispravan cijelo ljeto, od frenda py nikad ne pali na zub uvijek vergla par sekundi..
i najveci stos je sa tlakom kompresora, zato nebi cak i bilo lose par puta zakurblat na prazno prije paljenja..
zamisli si ovako, recimo da imas 20w anlaser i imas 20w pumpu goriva i akumulator ti moze dat to jedno na cc-a 10sec.
na karbu nemas problema verglaj 10 sec, ak nece upalit u tom roku nebu nikad, al na ditechu i py. imas prvo par skeundi pumpu, onda imas pumpu + anlaser znaci 20+40w iscicavanja, a rijetko koji acc od 4ah ce to zimi prezivit nekoliko puta dnevno.. i pogotovo na krace relacije, ako imas kurblu dosta ti je samo prvih 20w i dok kurblas ti pumpa uzima jos tih 20w i skut pali jer kurblom mozes napravit vci sut i vise rpm dat motoru na taj tren da upali.. a i sam valjda znas da py i ditech trebaju cim vise rpm da sastave..
nemsa smilsa jer lose objasnjavam i mozda nisi toliko se bavio tematikom ditecha i py. ja znam da ditech na kurblu pali ko zmaj nakon kaj vidis da na anlaser nece upalit jer ko god ima py ili ditecha zna po zvuku odma dal ce bit dosta ili nece.
evo cim sastavim svog ditecha zrtvovat cu ga ako imas koji slabiji 4ah akumulator da it pokazem da ako nece sastavit na anlaser da ce sastavit na kurblu bez problema.