Ostalo > Motocikli

Druga prilika - padovi s skutera/motora

<< < (5/11) > >>

hawk:
proživio sam i ja jedan pad... izlazim iz dvorišta i ubrzam na 15km/h no kako živim u sporednoj ulici koja nije asfaltirana i koju su nasuli sa nekim gromadma od kamenja zadnji kotač mi pređe preko kamena i zbaci me iz sjedala ja padnem ne zavezana integralka odleti s glave, udarim glavom od tlo i dižem se.... motor polegnut i radi samo retrovizor puko sve drugo OK nigdje ogreban.,, pogledam sebe a ono poderana trenerka, lakat zaderan do kosti krv šiklja na sve strane... dignem ja motor vratim se doma... i odem kod stare da me skrpa.... zahvaljujem se hrvatskim cestama na asfasltiranoj ulici....

R@kija:
di si tu temu staru 2 godine izvuko...

Genesis051:

--- Citat: hawk - 01 Listopad, 2008, 22:20:30 ---zahvaljujem se hrvatskim cestama na asfasltiranoj ulici....

--- Kraj citata ---

... vjerujem da su primili zahvalu... ali to obično popratiš nekom plaketom, prigodnim poklonom, unikatnom slikom poznatog autora.... nisi (?)... tjahhh onda ništa...  :laughing7: :laughing6: :rofll:

Genesis051:

--- Citat: rakitje00 - 01 Listopad, 2008, 22:30:12 ---di si tu temu staru 2 godine izvuko...

--- Kraj citata ---
istina... a baš sam išao pročitat, što ima novog u njoj...  ;D
Kad sam ju pokrenuo, razmišljao sam da se opiše svoje iskustvo (u vezi nekog pada) da drugi nešto nauče iz toga...
Da se učimo na lakši način (na tuđoj grešci), a ne na teži (na svojoj)... ali...
Očito mnogo njih misli, da je nepogrešiva...
dok ne padnu... (većina njih)... nažalost, neki i kobno...

hawk:
svi misle da su super vozači ako voze više od godinu dana i ako imaju malo bolji motor... ja vozim od drugog razreda osnovne škole... sad sam 2. srednje i bio mi je to prvi pad u životu i stvarno se nisam nadao da pri toliko maloj brzini mogu pasti a pogotovo se onako poderat. u prvom trenutku sam mislio da mi se to ne događa i odmah sam pomislio kako ću prodati motor već sutra.... a šta da je bio neki teži pad????? bilo je to prije 4 mj a još mi nije rana na ruci zarasla

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju