Ostalo > Motocikli
Druga prilika - padovi s skutera/motora
filiplatinovicz:
analizirao sam nekoliko svojih sudara, srećom s autom. Iako nisam bio kriv, uvijek sam pretpostavio da je kontaktu pridonijela i brzina kretanja mog vozila, da je možda bio izbježiv da sam vozio polaganije. Zato sam odlucio malo smanjiti dozivljaj. Skutere oduvijek vozim kao penzić te nastojim predvidjeti i sve manje vjerojatne situacije. Možda baš zato do sada nisam imao nesreća s dvokotačem, a nadam se i da neću...
:toothy9:
StreetRunner:
--- Citat: r.e.! - 04 Studeni, 2006, 21:52:28 ---a ja razmišljam uz pivu :bacva: :odlicno: :punicemi:
--- Kraj citata ---
Je i ja isto sam tako razmišlja,napio se ko stoka sjeo na skut i pao(ovo lito u 8 misecu).Nema di nisam imao zavoja još bio bez kacige,u kratkim hlačama,majici,japankama cili sam se satra,na hitnoj su me previjali sat i po vrimena
r.e.!:
--- Citat: StreetRunner - 08 Prosinac, 2006, 16:35:58 ---
--- Citat: r.e.! - 04 Studeni, 2006, 21:52:28 ---a ja razmišljam uz pivu :bacva: :odlicno: :punicemi:
--- Kraj citata ---
Je i ja isto sam tako razmišlja,napio se ko stoka sjeo na skut i pao(ovo lito u 8 misecu).Nema di nisam imao zavoja još bio bez kacige,u kratkim hlačama,majici,japankama cili sam se satra,na hitnoj su me previjali sat i po vrimena
--- Kraj citata ---
e ja sam tu discipliniran. pivu popijem tak kada sam siguran da neću sjedati na vespu...ili bilo što drugo
rogi:
Meni je samo drago da ima sve više vozača koji koriste i skutere , jer tako znaju kako treba paziti u vožnji kad su u autu .
Uvijek se spominju motoristi i skuteraši kao crne ovce u prometu , pustimo extreme ima ih svugdje , ali ostaje činjenica da vozači automobila ne obraćaju dovoljno pozornosti na dvokoličare
StreetRunner:
--- Citat: rogi - 08 Prosinac, 2006, 17:37:31 ---Meni je samo drago da ima sve više vozača koji koriste i skutere , jer tako znaju kako treba paziti u vožnji kad su u autu .
Uvijek se spominju motoristi i skuteraši kao crne ovce u prometu , pustimo extreme ima ih svugdje , ali ostaje činjenica da vozači automobila ne obraćaju dovoljno pozornosti na dvokoličare
--- Kraj citata ---
Je to je istina ali kad malo bolje pogledaš nismo ni mi skroz u pravu.Mi pretječemo,ulazimo u "škare",sječemo zavoje a di su stuntovi po gradu i ostale gluposti.Ja znam da ja nisam u pravu a za ostale ne znam :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju