Općenito > Propisi

tablica..

<< < (5/6) > >>

Bruno16:
pa to i ja kazem...jer i meni susjed na sredjenom autu obavezno tablice zakuje....pa nema sanse da ih skinu bez busilice

karlo.sb:
ovo kaze zakon

Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač vozila koji nema propisan broj pločica ili na kojem su te pločice ili međunarodna oznaka postavljene tako da se dobro ne vide ili nisu čitljive.

tu nigdje ne pise da tablica mora biti postavljena na originalnom mjestu  :dontknow: , ako vec zajebavaju zbog toga, sto onda ne izmjene zakon i do k

mario_f15:
boli njih k, oni mogu kako hoce ::)

a to sto se tiče pop nitni na tablici da nemogu skinut, nemojte biti uvjereni tako

on zovne hak sluzbu , oni dodu po vas ,odvezu vas u hak i skinu tablicu kako hoce.... i naravno sve na vas racun.... :icon_thumright:

tako je meni murijak rekao, kad me zaustavio bez retrovizora... :laughing1:

hondastreet:
ja sam je imao pod repom skroz i murjak mi je srao da mora bit na original nosac+da mora bit osvijetljena....i naravno napisao kaznu 300kn  :headbang:

Bruno16:
ma svacam to da seru kad je tablica pod repom jer se ne vidi ali nije mi jasno kako ce meni tablica bit osvjetljena ako tvornicki nemam svjetlo na njoj te je motor kao takav prosao homologaciju i tehnicki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju