Općenito > Propisi

tablica..

<< < (4/6) > >>

Bruno16:
a to vam sve ovisi bas kako kazete na koga naletite...meni je susid vozia gileru godinu dana sa tablicom ispod sica. dva puta ga je zaustavilo pitalo prometnu i vozacku ali nikad nisu pitali di je tablica...tako da sve ovisi kakav je policajac a naravno i kakav si ti prema njemu

pralas:
koliko ja znm,barem za osijek a tako bi i trebalo biti drugdje...tablica ne smije biti na deklu,nego na originalnom nosacu tablice...
evo primjer,osli ste na teh. sa urednim skutom i tablicom na nosacu(originalnim) kako bi uspijeli proci tehnicki,oni vam slikaju skuter kakv mora biti....i vi poslije tehnickog vratite tablicu na deklo i zaustavi vas murijak na motoru i kaz ides na tehnicki,i nema sanse da prodes pogotovo ako usporede slike a tada uzmu sarafciger i ode tablica :icon_thumright:
to se dogodilo jednom clanu foruma koji je iz os,i isto su mu rekli da po zakonu ne smije biti na deklu :nono:

^^GlavonjA^^:
ja sam imao tablicu na mjestu zadnjeg blatobrana na ruuneru 50 (umjesto blatobrana je bio mali nosač) i lik me nije pustil jer nemam zadnji blatobran....nakon što sam se vratio sa improvoziranim blatobranom ...poslikao je skut i rekao da su to neka nova pravila....slika ide u sistem do kojeg mogu murjaci i ako nije onako kak je slikano na tehničkom može te oderat....tako sam ja dobio info na tehničkom!!  :violent1:

Bruno16:
a svugdi je drugacije.....zato da vam ne skinu tablicu...vi je ljepo uhvatite za deklo pop zakovicom pa nema sanse da vam je skinu....heh

kristijan1710:

--- Citat: Bruno16 - 14 Listopad, 2010, 19:34:10 ---a svugdi je drugacije.....zato da vam ne skinu tablicu...vi je ljepo uhvatite za deklo pop zakovicom pa nema sanse da vam je skinu....heh

--- Kraj citata ---

Pa nije to ni losa ideja... moj frend je morao s autom ici na inzvanredni tehnički jer su mu stakla bila sva zatamljena ali nije isao zato jer murjaci nisu znali skinuti tablicu..  :toothy9: on nes napravio da nemoze bas tako lako skinut i na karju ga pustili...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju