Općenito > Propisi
tablica..
shegy:
--- Citat: mario_f15 - 13 Listopad, 2010, 19:22:37 ---I mora biti vidljiva sa svih strana, znaci da ne smije biti na deklu... :nono:
--- Kraj citata ---
e ko tu kog yebe sad
ja sam u stanici za tehnicki pregled pitao covjeka jel moze vako i pokazao mu skuter kaze on da moze !! pitam jel sigurno ?? kaze on ako moze na čoperima biti sastrane onda moze i na skuterima...
mario_f15:
--- Citat: shegy - 13 Listopad, 2010, 20:08:51 ---e ko tu kog yebe sad
ja sam u stanici za tehnicki pregled pitao covjeka jel moze vako i pokazao mu skuter kaze on da moze !! pitam jel sigurno ?? kaze on ako moze na čoperima biti sastrane onda moze i na skuterima...
--- Kraj citata ---
jbg kod nas je drugacije, član vjeko86 je imao na deklu i vratili ga sa tehnickog, morao je staviti tablicu normalno i onda je prosao...
:icon_biggrin:
cosa_wp:
koliko ja znam tablica mora biti na original nosaču po propisu jer ja sam imao tablicu pod repom ali se vidjela tablica i na 100 metara jer nije bila pod tolikim kutem da se ne vidi i opet mi je čika polijajac srao kako tablica nesmije biti tako postavljena nego isključivo na original nosaču!
mr. awesome:
sve ovisi na kog nalatis i kak se ti ponasas..
cosa_wp:
--- Citat: mr. awesome - 13 Listopad, 2010, 20:31:21 ---sve ovisi na kog nalatis i kak se ti ponasas..
--- Kraj citata ---
tu si u potpunosti u pravu x puta su me zaustavili ali nikad nisam popušio kaznu hvala bogu čak sam jednom i napravio veće sranje pa su me pustili
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju