Ostalo > Motocikli
Honda CBX 750 F
speed:
--- Citat: J.U.R.C.A - 25 Listopad, 2010, 14:14:13 ---alene... ne ga upalit pa odma u okretaje!!! CCC
bez obzira sto je honda nece ti tako dugo!!
--- Kraj citata ---
ma marine dosao sam tada s voznje...a ionak stoji raskopan...
3alfa3:
--- Citat: speed - 25 Listopad, 2010, 15:25:05 ---ma marine dosao sam tada s voznje...a ionak stoji raskopan...
--- Kraj citata ---
I na full zagrijanom motoru koji je tek ugase, daj 5-10 sekundi da ulje dodje do svih dijelova koji trebaju bit podmazani (bregasta je najdalje od kartera pa je ona zadnja koja "vidi" ulje).
Iz tog razloga kad tocim na pumpi benzin, prije nego navucem drugu rukavicu upalim motor i krenem tek nakon tih 5-10 sekundi
Mr J:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Listopad, 2010, 13:49:16 ---Puno sretnih km ti zelim, ali naglasavam da se na motoru da puuuuuno vise zaigrati sa brzinom (ne pricam o max brzini nego prosjecnoj) nego sa skuterom i dok ne pogledas na sat ni ne kuzis da si zapravo (pre)brz, a auti vole oduzet prednost.
Obavezno sredi motor (ako vec nije) da bude potpuno tehnicki ispravan i pazi u kakvom su ti stanju gume, tlak u njima i zagrijanost prije imalo zahtijevnije voznje. Ako nisi do sada vozio "prave" motore, pripazi posebno period nakon sto se upoznas sa motorom (nakon par soma km) - tada se u pravilu desava da se vozi preko svojih mogucnosti i sansa za sranje je najveca
--- Kraj citata ---
Potpis!
Ovo nemoj NIKADA zaboraviti, jer kada mislis da vladas motociklom kao biciklom i osjecas se presigurno onda se najcesce dogadjaju sranja a na motoru je dovoljno da ti se dogodi samo jednom.
Sretno!
Nix666:
:headbang:
Lugburz:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Listopad, 2010, 13:02:19 ---ja bi radije uzeo cbx 1100 ccm onaj sa 6 cyl :toothy10: :toothy10:
e to je zvijer, samo nezz jel postoji ijedna u hrvatskoj ::)
--- Kraj citata ---
honda cbx 1100 ne postoji uopce :icon_biggrin:
a cbx 1000 ima jedna u u Biogradu na moru i navodno jedan u Splitu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju