Ostalo > Motocikli

Honda CBX 750 F

<< < (7/14) > >>

Drnda:
ja bi radije uzeo cbx 1100 ccm onaj sa 6 cyl  :toothy10: :toothy10:
e to je zvijer, samo nezz jel postoji ijedna u hrvatskoj  ::)

Jump33r:
Nije los motoric,ali steta vxr-a... :'( :'( :'(

:binkybaby:

3alfa3:
Puno sretnih km ti zelim, ali naglasavam da se na motoru da puuuuuno vise zaigrati sa brzinom (ne pricam o max brzini  nego prosjecnoj) nego sa skuterom i dok ne pogledas na sat ni ne kuzis da si zapravo (pre)brz, a auti vole oduzet prednost.

Obavezno sredi motor (ako vec nije) da bude potpuno tehnicki ispravan i pazi u kakvom su ti stanju gume, tlak u njima i zagrijanost prije imalo zahtijevnije voznje. Ako nisi do sada vozio "prave" motore, pripazi posebno period nakon sto se upoznas sa motorom (nakon par soma km) - tada se u pravilu desava da se vozi preko svojih mogucnosti i sansa za sranje je najveca

coko:

--- Citat: speed - 30 Rujan, 2010, 23:23:29 ---hehe....a uletila mi ponudqa kljuc za kljuc i mijenjao...i to jos od kuce motor 20 km :toothy11:

a ovo je slagano tipa streetfighter...nema nikakvic cukica...ni km/h ni obrtaljek ama bas nista :dontknow:

moram skombinirati to sve i uklopiti u masku koje nema....bit ce kitanja...i zadnji rep cu novi slagati...jer mi je preruzan...LED mora ici....a i naprijed su dvije zarulje od pd lustera npr one okrugle kaj imaju dvije nozice i okrenu se...i svijetle jako fino....mozda ga i stavim u prodaju...a ak ne onda u zimi
sredjivanje ide...

--- Kraj citata ---

staro ljubi dane gubi !!! . .  . (a i kune!!) i još: bolje vrabac u ruci neg golub na grani !!! još: bolje skuter na drume neg katana u podrumu!!! . . .  .
sretno !! :jerk: ???

marko_AeRoX:

--- Citat: coko - 01 Listopad, 2010, 15:05:03 ---staro ljubi dane gubi !!! . .  . (a i kune!!) i još: bolje vrabac u ruci neg golub na grani !!! još: bolje skuter na drume neg katana u podrumu!!! . . .  .
sretno !! :jerk: ???

--- Kraj citata ---

e jes' ga zaj#bo sad  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju