Tehnički kutak > Tuning skutera

dali se isplati mnjenjati prednju vilicu na sf2

<< < (2/7) > >>

speed:

--- Citat: marin18 - 30 Rujan, 2010, 01:31:19 ---uvjerio sam se da ta vilica nije bas najbolja sto se tice ajmo rec neke kvalitete,frend je proklizio i pao sa 30 na sat i fino se savila,dok ove druge vilice koje nisu mono i nebi bas

--- Kraj citata ---
ja sam se zabio u brijeg i letio s skutom i niej jos nista bilo mislim vilici...pomotao se centralni saraf..poravnao i vozi dalje

ivanm:
pežoova vilica vuče na jednu stranu... i kad je savršeno ravna opet malo vuče.. na tuniranom skuteru kad naglo daš gas gubiš kontrolu nad prednjim krajem.. isto tako kad naglo pustiš gas.. pri većim brzinama se počne tresti i misliš da ćeš poletjeti..

Biker(ss):
eto kod mene i kreše ništa...dizemo mi na prednji i to...al eto znam da on vec dost dugo to radi na peržu pa se nije niš dgodilo, možda i je ali se ne osjeti ...meni je mono vilica ok

JogFromYamaha:
gle monoshock naprijed je ok za po gradu na serijali i ne vidi se dramaticna razlika u performansama i vladanju skutera do 50 il 60
al dok s 90 nabasas na grabu, neravnine ili moras naglo kociti vidjet ces kolika je razlika nad standardnim vilicama i vilicom na peugeotu ili na area 51 ili vespi koje imaju samo jedan amortizer. Balans tezine je druga stvar koja nervira na njemu

Drnda:
imam ja roxove vilice sa stupom za sf2, sve je ok sa njima, ja skidam sve tuning i vracam ga u serijalu radi prodaje, ne isplati mi se sa ovim prodavati. pa ako netko zeli nek mi se javi...
ravna je i po meni xxx puta bolja, seriska se lako savija, nosi u stranu pri kocenju, a pri startu kao da poleti prednji kraj, nemas kontrolu nad njime..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju