Tehnički kutak > Tuning skutera

dali se isplati mnjenjati prednju vilicu na sf2

<< < (3/7) > >>

Zeppelin:
ma te mono vilice su sranje...ja sam sa 60 pao i malo je u grabu udarila i pomotala se ko da je od plastike...stavio drugi i sad je ok...jedino mi nije jasno kak vama propadaju pri jaćem koćenju mislim moja je zbilja stabilna na koćenju osim ak koćim u zaboju ona neznaš el će kotać odletat al opet ne propane....uglavnom nikad više mono (nikad više ni skuter  :glasses9: )

speed__100:
Ja vozim bb sa tom vilicom do 110 je sasvim ok i normalno nist ne trese mada kasnije imas osjecaj da letiš i da nemas nikakvu kontrolu nad skuterom :toothy10:.Ako su neke manje brzine nema razloga da se mijenja moze dobro posluzit,samo ispravan amortizer i pali.

Drnda:
imao na 2, na jednome sam umalo poginuo zbog nje, na drugom isto  :laughing7: :laughing7:
stavio od roxa , inace najbolje vilice od 50 ccm , i preporod je, onako plese pri kocenju, trza volan kada ga pustis kada si u dvoje, propada previse, preko krivina jako nesigurna i lako se podmota...
ako tko zeli imam rox vile samo treba ih staviti na sf i stegnuti, sve je plug&play

Deny:
Proslo ljeto speedfight 100 cc :) PAo sa njega pri 50 kmh i vilica otisla u pm inace je losa za zavoje i preko rupa samoubistvo :P

kamikaza:

--- Citat: Drnda-1 - 01 Listopad, 2010, 12:59:22 ---imao na 2, na jednome sam umalo poginuo zbog nje, na drugom isto  :laughing7: :laughing7:
stavio od roxa , inace najbolje vilice od 50 ccm , i preporod je, onako plese pri kocenju, trza volan kada ga pustis kada si u dvoje, propada previse, preko krivina jako nesigurna i lako se podmota...
ako tko zeli imam rox vile samo treba ih staviti na sf i stegnuti, sve je plug&play

--- Kraj citata ---
pa kaj nije najbolja od sr ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju