Tehnički kutak > Tuning skutera

runner klepeta

<< < (2/9) > >>

SlowRider:

--- Citat: Aleksandar - 22 Listopad, 2007, 00:07:06 ---to meni ide Mr J ili ?? ne lupeta prijenos,skino sam sve iz prijenosa,doslovce ostala samo rama i makina i vilice..lupeta i kad nema i kad ima prijenos..nemogu procijenit di lupa ,naprijed ili iza ili ispod....  :hmh:
Rastavljo sam neki dan komplet nosac masine nove lagere stavio unutra,i radilo kak spada kilometar dva-i opet prolupalo ko ludo  :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---

Ajde snimi zvuk, najbolje video da pogledamo.

Aleksandar:

--- Citat: SlowRider - 22 Listopad, 2007, 12:44:47 ---
--- Citat: Aleksandar - 22 Listopad, 2007, 00:07:06 ---to meni ide Mr J ili ?? ne lupeta prijenos,skino sam sve iz prijenosa,doslovce ostala samo rama i makina i vilice..lupeta i kad nema i kad ima prijenos..nemogu procijenit di lupa ,naprijed ili iza ili ispod....  :hmh:
Rastavljo sam neki dan komplet nosac masine nove lagere stavio unutra,i radilo kak spada kilometar dva-i opet prolupalo ko ludo  :sad1: :sad1:

--- Kraj citata ---

Ajde snimi zvuk, najbolje video da pogledamo.

--- Kraj citata ---

a gle mogu ja snimit al nis se ne kuzi kuzis ..on lupa ko lud al nemos otkrit di..dal lupa kod vilica il ispod motora jednosavno je takav zvuk da se nemoze otkrit..ja mogu dofurat scoot ko oce di bhea pa nek vidi o cem pricam i nek proba ga provozat i prek rupe proc..velim ko otkrije kaj lupa i dokazemo da je to krivac z alupanje 200 kn na ruke  :icon_thumright: :hello:

shelby500 GT:D:
nogara ti lupa u blok jer nema one gumice...barem je tako meni na aeroxu bilo:Dmeni posto sam iz rijeke mi mozes poslati 100 kn:Dlol

Aleksandar:
ma nisui nogare..nije zvuk takav nego ko da nesto niej zasarafljeno a ste sam pregledo miljon puta...obadvije nogare imaju gume..

gun_rider:
Jel klapa na rupama, jel klapa na ravnom, pri gasu, bez gasa...
Prvo mi na pamet pada vilica, ako klapa i po ravnom, onda i mašila, luft između letećih ležajeva i radilice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju