Tehnički kutak > Tuning skutera

runner klepeta

<< < (3/9) > >>

Aleksandar:
e sad..uglavnom lupa nakon par minuta voznje onde pocne lupat..lupa i pri gasu i bez gasa...s gasom manje,a u leru ko ludo ko da ce ispast nosac masine ... vilice sam rastavio ,promijenio ulje i zasarafio kak spada..

ja sam 99% siguran da lupa ispod mene dakle nosac masine,glava motora ,tu neko podrucje ,,npr nekad zna lupat i kad sjedis na motoru i ides lagano u rikvers i stiščeš zadnj kočnicu,onda bas cujes kako to lupka ko da nije zarafljeno,a kad sides s njega i isto radis ne lupa ,za  popizdit..  :sad3:

jedino jos moram vidjet dal ce lupat i sa suvozacem ili nece al gotovo sam siguran da bude...a za lezajeve ,sta je gun rider spomenuo,masina najnormalnije šljaka... sve 5..  :dontknow:

Aleksandar:
a i da je taj lezaj otiso,mislim da bi motor klopoto,nebu vuko kak spada razvijo okretaje i tak..  :dontknow:

Fare:
Probaj pogledat lezaj na zadnjem kotacu, znam da glupo zvuci ali meni se to dogadjalo i ja promjenio lezaj i vise ne lupa.

Aleksandar:

--- Citat: Fare - 22 Listopad, 2007, 22:25:53 ---Probaj pogledat lezaj na zadnjem kotacu, znam da glupo zvuci ali meni se to dogadjalo i ja promjenio lezaj i vise ne lupa.

--- Kraj citata ---

nije ...provjerio sve kad sam mjenjo ulje u getribi pa sam i nju komplet rastavio sve pogledo ...al ne lupa od tam..lupa izmedu vilice i nosaca masine.. tocno tam..

Fare:

--- Citat: ---ma nisui nogare..nije zvuk takav nego ko da nesto niej zasarafljeno a ste sam pregledo miljon puta...obadvije nogare imaju gume..
--- Kraj citata ---

Probaj izvaditi jos malo gume na nogaru, meni su gume bile na mjestu i ipak je lupao i kad sam ih jos malo izvukao prestalo je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju