Tehnički kutak > Tuning skutera

runner klepeta

<< < (6/9) > >>

SF2osk:
ma i meni lupalo ...ko da neki sraf nije dovoljno pritegnut onako treka trese kad vibrira...ali kad sam skinio sve maske vilu i tak djelice ..sve radi kak treba ...sto je najgore nije velik problem ali ide na zivce strasno (znam iz iskustva) :angry9:

Aleksandar:
mamu ti čelavu vozim naso problem  :notworthy: :notworthy: :notworthy:  ;D ;D

Ja i jedan decko s ss foruam jucer gledali motor i nis,0 bodova  :-X

danas ja puko u 8 ujutro se digo i 4 sata drkam i skuzim kad ides u rikverc i stisnes zadnju da to lupi..i skinem onaj mali nosac masine po 832 put u 2 mj na lijevoj strani kroz koji idu 3 sarafa koji nateze masinu.i rukom dizem masinu i cujem kako to lupa i lupa..i nakon 10 min skuzim koja pi*darije me jebe u mozak 2 mj   

mali sarafic sašarafljen na kraju nekog malog crijeva ispunjenog benzinom je **** .. prek rupe je taman lupo o ramu i **** u mozak a sto je najgore opce se nevidi to crijevo i taman je dolje lupalo oko nosaca masine olko sam i tvrdio..  :glasses9: :glasses9: :glasses9:
Doslo mi da pojedem to crijevo kolko mi mozga popilo  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Eto  :notworthy:

Mr J:
:sign020:

Drnda:
To je vjerovatno odusak od frge on ti ima malo crijevo koje bi na kraju trbalo imati mali sarafic

Yamaha_spy:
Za popizdit zbilja. A tko nebi  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju