Tehnički kutak > Tuning skutera

runner klepeta

<< < (5/9) > >>

Fare:
Evo kako sam ja otkrio da mi lupa lezaj od zadnjek kotaca: pozvao sam frenda kojemu sam rekao da uhvati skuter za zadnji kraj i pritisce ga i podize dok sam se ja sagnuo ispod skutera i pokusavao otkriti odakle dolazi zvuk. Probaj tako napraviti mozda uspijes i ti skuziti.  :dontknow:

Vise stvarno nemam ideja.  :icon_scratch:  :icon_scratch:

Aleksandar:
 :icon_thumright: i ptobali smo...tj ja sam probao dizao zadnji kraj pa spustap pa prednji kaj dizao pa spusto..nis mate rmu j****...
samo prek rupa..  :sad1:

moram probaj jos dal ce lupat sa suvozacem..ak bude suzit cemo nagadanja ...  :icon_thumright:

pitaNS:
e sad bez zajebancije...

možda nema nikakve veze s tvojim problemom ali možda ti padne nešto na pamet:

meni je cvileo motor, zujao bolje rečeno, a kad sednu dvoje tek onda...da bi na kraju otkrio da mi je pukao dugački šraf koji povezuje kostur (komplet zadnji rep) sa ramom!

Aleksandar:
svi sarafi ok  :icon_thumright:...neznam neam ideje vise...sutra cu to probat sa suvozacem pa vidjet... :-X

Aleksandar:
eo ovak..malo smo suzili moguce izvore klepetanja..danas rastavio motor na proste faktore ostala samo rama struja i crijeva..i skuzio da rezervar lupa prek rupa..lupp i nosac iako sve novo na njemui  :angry9:..lupa brava kljuca..malo po malo cemo utišavat odakle dolaze zvukovi,valjda cemo skuzit odakle to živciranje dolazi..  :notworthy: :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju