Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
__AeRoX___the beginn__________13.07
karlo ZD:
Aj plz ako ti nije problem malo pojasni to poliranje :icon_scratch: :icon_biggrin:
dinogt:
to uopce nije neka filozofija ni problem samo treba imat volje krenut i ne odustat i sve 5....ovako znaci kreces od neke granulaze VODOBRUSNOG papira,naranvo kao imas farbe na tom komadau onda treba farbu skinut s nekom kiselinom ili necim pa onda smirgl i to kreces recimo s 200 pa ona ides postepeno 200,400,600,800,1000,1200,1500,2000 ovisno kolko sjaja oces i kako da bude 1200 je cisto solidno....polje tog ti ide polir pasta i kreda da izvuce sjaj i to ti to...
karlo ZD:
ahaa :icon_biggrin: ok hvala
mislim da cu ja svog zx pocet lagano brusiti :icon_thumright:
mhr-team:
pregrubo je sa 1200 završiti.... ja sam svoj isto polirao pa znam... velika je razlika između 1200 i 1500, da i ne spominjem 2000....
tako da ako već hoćeš raditi uzmi još pola sata truda i nekih 5-10 kn brusnog papira i napravi do kraja... naravno poslje 2000 ispolirati minimalno 2-3 puta :icon_thumright:
i onda poslat na kromiranje, jer je nemoguće održavati polirani auspuh, meni je nakon što sam ga ispolirao preko noći zahrđao, jer sam znojnim rukama ga dotaknuo...
inače kromiranje je oko 300kn
ivanm:
3alfa3 je imao poliran spuh, nije mu hrđao. Valjda ga je brisao wd-om svaki dan. Nemožeš ispolirat pa ostavit. Ili ulja il wd, i premazivati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju