Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
__AeRoX___the beginn__________13.07
mhr-team:
trebao si ići i sa 1500 i 2000, imao bi puno veći sjaj... ja sam svoj yasuni također ovoga ljeta radio pa znam....
i da, obavezno ga pošalji na kromiranje jer vjeruj mi nakon jedne kapi vode će zahrđati... ja sam ga uhvatio znojnim rukama i sutra dan sam morao dobra 2,3 sata ponovno ispočetka šmirglat i polirat.... inače kromiranje ti je oko 300kn :icon_thumright:
XSH_tuned_MHR:
99% ce ici., kad slozim sve., to cu zadnje., mozda cu ga sad lakirat imam kuci bezbojni do 800c pacu vidit.., ma imam kuci 2000,3000 nema potrebe sjaj ubija i ovako
svbeljan:
--- Citat: SPecial - 11 Listopad, 2010, 23:50:44 ---Zato ti odmah moped zaljepis u zid,pa si na miru. hahhahahahaha
--- Kraj citata ---
tako cemo znaci :nono:
mene isto mucilo to sta mi je spuh hrđo i ode ja u :bem__mu:
i zid sam srušio :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: XSH_tuned_MHR - 12 Listopad, 2010, 00:08:04 ---99% ce ici., kad slozim sve., to cu zadnje., mozda cu ga sad lakirat imam kuci bezbojni do 800c pacu vidit.., ma imam kuci 2000,3000 nema potrebe sjaj ubija i ovako
--- Kraj citata ---
vjeruj mi da bi sjaj bio bar 20% veći da si išao sa 2000 :icon_thumright:
sad lakirat ga, hmmm neznam baš dali je pametno,,, jer požutit će :-[
dinogt:
ljepo ispolirano i sve :D ali uzalud trud ako ne kromiras...zaruzinavit ce odmah ko meni vilice od 50ccm :S....a sto se tice laka po meni nemoj stavljat jer ces izgubit sjaj i to puno sjaja a i potamnit ce ti lak to je sigunro tako da nece bit ljepo...rade ga samo odrzavaj dok ne kromiras i to je to a cim vidis malo vode na njemu odma brisi stani sa strane i brisi s krpom :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju