Tehnički kutak > Tuning skutera
setup aeroxa
IGi-AeroX:
da. Motor se drukcije ponasa u startu u voznji na krajnjoj...sve to ima veze. on se treba razvrtit da krene.pola gasa mu treba da on krene.i onda ga izbaci pebolesno :DD
sule:
aha , nisam znao da je takva situacija , sry kralju..
IGi-AeroX:
aa nema vezee.
kralju ???
nrg extreme:
--- Citat: IGi-AeroX - 01 Listopad, 2010, 22:27:17 ---aa nema vezee.
kralju ???
--- Kraj citata ---
Kak si krajnju i kvačilo povezo?
Mislim kako kvačilo utječe na krajnju,ja ne znam pa bi volio da mi objasniš a i drugima pretpostavljam? :dontknow:
IGi-AeroX:
ima ti veze i kvacil i feder.npr:imo sam kvacilo malossi delta ali sa crvenim centralnim federom i motor nije imo nikakav start znci jedva je kretao ali je isao ko blesav.znaci krajnja je bila bolja od sadasnje.
A frend je imao isto to kvacilo ali zuti feder.I da ne rastavljamo kvacila zbog federa samo smo zamjenili cijeli set kvacila sa centralnim i sa mali federima i sa zvonom.motor sad ima start znaci mozes ga turirat na mjestu ali mu je krajnja malo manja.
crveni feder ti je puno jaci teze ga je stisnut i motor treba imat puno snage da stisne taj dio koji ce remen pokrenuti.a zuti feder je meksi i netreba tolka snaga.ali kao sto sam rekao.kad skines dolje zvono i kvacilo pogledaj koliko imas lufta izmedju paknica od kvacila i zvona.ako se zvono klima znaci da ga mozes turirat a ako nema lufta to ti je ono sto sam ja imao prije.znaci start nema ali krajnju ima.
kuzis?
:headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju