Tehnički kutak > Tuning skutera

setup aeroxa

<< < (6/9) > >>

Crazy Kuree:
A to šta yasuni ima momenta i snage od mali obrtaja to nema veze  :icon_biggrin: nisu ni slični ako ću bit picajzla. BTW platio sam 56 eur yasuni R  :jerk:

MazdaMurairotor:

--- Citat: Crazy Kuree - 28 Rujan, 2010, 23:19:51 ---A to šta yasuni ima momenta i snage od mali obrtaja to nema veze  :icon_biggrin: nisu ni slični ako ću bit picajzla. BTW platio sam 56 eur yasuni R  :jerk:

--- Kraj citata ---

uauuu faco :laughing7:

pralas:

--- Citat: Crazy Kuree - 28 Rujan, 2010, 23:19:51 ---A to šta yasuni ima momenta i snage od mali obrtaja to nema veze  :icon_biggrin: nisu ni slični ako ću bit picajzla. BTW platio sam 56 eur yasuni R  :jerk:

--- Kraj citata ---
nezz,ja nisam probao :dontknow:ali gdje god se otvori neka tema kao kazu da je yasuni r iste snage kao revers ili record ???

Jump33r:
Ma sve je to isti kuac... okretaj  gori-doli ajde ko to gleda... Gledas koji ti je lipsi, po izgledu i zvuku... ;D

:binkybaby:

Crazy Kuree:
jesu po snagi posve slični al tu je recimo i stage6 pro replica, po tome se vidi koliko auspuh može biti fail. Isti možda po konjima al taj s6 je teško podesit i oće radit samo na rezonanci dok yasuni od mali obrtaja kida, isto kao kod auta benzinac atmosferski i TDI sa isto konja  :icon_biggrin: Kod skutera te razlike mogu bit i u krajnjoj brzini iako daju isto ks. Između reversa i R biraj po osobnoj želji mala je razlika al je ipak ima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju