Tehnički kutak > Tuning skutera

KEEWAY flash-tuning

<< < (3/5) > >>

Matej28:
ma nije problem kod keewaya...fino uzmes gedoru 18 i odsarafis maticu...al to radis ili sa zracnim pistoljem ili fuserski zablokiras variomat.

onda skines maticu, pa izvadis platnicu, pa kruna za kurblu, pa ventilator (poklopac variomata) i ispod remena imas kao prsten koji izvadis..

i sve vratis istim redosljedom i vozi...

a pogledaj u karburatoru dali ti se igla dize do kraja...

to ces napravit tako da oslobodis crijevo sa karburatora i dodas gas..ako se ona plastikica sa iglom nije uvukla skroz iznad gore onda ti ja objasnim postupak kako ces to sredit...

:headbang:

rotz:
sredit cu to nekako za blokadu...zanima me koe mi puvalice pašu za skutera i gljivu bi stavio ....i bili dobio dosta sa tim ? :help:

Matej28:
pase ti od minareli motora...samo malo teze za nategnut na nosace...jer razlika ti je jedino u cilindrima...a dobio bi sa tim dosta...ja sam na svom keewayu sa zx-om i samo serijalom dobio puno vise snage...cak je motor i tise radio..i puno pravilnije...

mozes nac polovni zx za jedno 300 kn...a najzahvalniji ti je za serijalu...:D

rotz:
uzeo bi taj zx samo me zanima di ga mogu nac jer ovaj moj sta je sad na njemu nevalja nista auspuh je ocajan...
i zanima me bili mi gljiva dobro dosla ...

Aleks:

--- Citat: Matej28 - 26 Rujan, 2010, 11:57:42 ---pase ti od minareli motora...samo malo teze za nategnut na nosace...

--- Kraj citata ---

I onda se cudite zasto vam auspusi pucaju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju