Tehnički kutak > Tuning skutera
KEEWAY flash-tuning
rotz:
poz...imam keeway-a flash 50....volio bi malo ga nabrijat...jos blokada nije skinuta...imao sam jedan problem sa njim morao sam iskljucit mišalicu...volio bi skinit blokadu..prominit auspuh ovaj org je ocajan...propa je cili..uglavnom volio bi ga malo sredita a ja nisan bas strucan oko tih stvari...
ljudi pisite plssss :help: :help: :help: :help: :help: :help:
formoz:
ima tu jos jedna tema o keewayu, jos je svjeza, sve sta onde pise vazi i za tebe
rotz:
ako ti nije problem pisi ovdje jer ja tu temu nemog nac....
wonderkid:
kupi neki base spuh tipa tt,zx,rr,extra i tako ili malo jaci tipa reverse sto bi ti ja preporucio,stavit tvrde federe kvacila,lakse rolice za nekih gram dva,otprilike 5 brojeva vecu diznu,kupi polini speed control ili variomat od generica idea te skini sve blokade,zaa blokade pogledaj na frgi,cdi i variomatu
formoz:
--- Citat: wonderkid - 25 Rujan, 2010, 17:17:07 ---kupi neki base spuh tipa tt,zx,rr,extra i tako ili malo jaci tipa reverse sto bi ti ja preporucio,stavit tvrde federe kvacila,lakse rolice za nekih gram dva,otprilike 5 brojeva vecu diznu,kupi polini speed control ili variomat od generica idea te skini sve blokade,zaa blokade pogledaj na frgi,cdi i variomatu
--- Kraj citata ---
ima li sf2 ikakvu blokadu na cdi-u
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju