Općenito > Generalno o skuterima

gilera runner 180 sp procjena

<< < (14/35) > >>

jopa:

--- Citat: bigfan - 25 Rujan, 2010, 20:46:53 ---ma dobro je :D onda cu mu je mozda i ostavit  :)

--- Kraj citata ---

pametan potez

još ak je ne rasturi cijena bi trebala ostat ista

bigfan:
sumnjam da ce je rasturit vozi aute i motore od 10g tak da... a za sve postoji prvi put,samo kazem brz je taj motor,ja kao roditelj moram pazit na svoju djecu,zato me malo strah.

Drnda:
u pravu si da je jak motor, nikada to nebih dao kao prvi skuter nekome, a kamoli djetetu.. daj mu generica, i tek za godinu spa, al onako nekad npr das mu djir ako stalno inzistira, cisto da nauci cijeniti nesto, jer to je skuter kao iz tvornice i bilo bi stvarno steta da se takvo nesto razbije, ili nedaj boze dijete...
bolje da ako vec mora pasti padne sa kineza.. barem znas da ce se manje stuci....

PROOF:
ma ja bi tog sp-a u dnevnu sobu stavio... neka zena usput kad kucu/stan cisti malo i njega i da vidis apoteke za par godina :D onda nabijes neku divlju cijenu i neko ko cijeni ZDRAVKA ce iskesirat  :icon_biggrin:

J.U.R.C.A:
kakve gluposti ovdje sve napisane.

netko ako ima sentimentalnu povezanost sa spom njemu ce taj sp vrijediti kao nekima na ovom forumu 2000 eura. ali realno taj sp je skuter star 10 godina i sp taj vrijedi vrh vrhova 10000 kuna.

sto se tice prodaje ako ti je hitno za lovu prodaj ako nije ostavi i to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju