Općenito > Generalno o skuterima

gilera runner 180 sp procjena

<< < (35/35)

vanjossi:
htio sam danas, ali nisam bio u stanju  :drunken_smilie: evo idem sada slikat

vanjossi:
otvorio sam garažu tako da tamo možete komentirati slike  :jerk:

gun_rider:

--- Citat: SPecial - 10 Listopad, 2010, 17:37:32 ---Ja ga stedim jer moram,inace bi potrosio rezervar u roku do tri dana.

--- Kraj citata ---

onda ga prodaj i kupi nekog injekšna 125ccm :icon_biggrin:
nije cvajo napravljen da bi ga vozia ko baba...il ga voziš kako spada ili nek leži u garaži :nono:

te kemije sa manjim diznama i spuštanjem igle ni pod razno...cvajo se podmazuje smjesom...pa izvuci logički zaključak :)

SPecial:

--- Citat: gun_rider - 30 Listopad, 2010, 13:41:28 ---onda ga prodaj i kupi nekog injekšna 125ccm :icon_biggrin:
nije cvajo napravljen da bi ga vozia ko baba...il ga voziš kako spada ili nek leži u garaži :nono:

te kemije sa manjim diznama i spuštanjem igle ni pod razno...cvajo se podmazuje smjesom...pa izvuci logički zaključak :)

--- Kraj citata ---

Sva sreca pa ti znas kako ga ja vozim.
Ne vozim se ja ko baba,ispuhujem ga barem jednom tjedno,ali po gradu mi se neda drzati pun gas od semafora do semafora,niti ima smisla niti potrebe.

duje87:

--- Citat: gun_rider - 30 Listopad, 2010, 13:41:28 ---onda ga prodaj i kupi nekog injekšna 125ccm :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

kupia si fxra prije misec dana i vec me ljutis ;D

skini diznu sa svog pa pogledaj koja je,pa ce ti sve bit jasno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju