Općenito > Generalno o skuterima
gilera runner 180 sp procjena
MazdaMurairotor:
ma i kojih 2,3 tisuce kn bi se naslo i nadodalo... :)
SPecial:
Manje bi te izaslo kada bi uzeo raskasetanog SPa zamjenio klip karike,nikasilirao cil,promjenio radilicu,lezajeve,remen roline,micro remen.......
Uglavnom,sredio ga da bude ZDRAVKO.
Jump33r:
--- Citat: SPecial - 24 Rujan, 2010, 22:32:54 ---Manje bi te izaslo kada bi uzeo raskasetanog SPa zamjenio klip karike,nikasilirao cil,promjenio radilicu,lezajeve,remen roline,micro remen.......
--- Kraj citata ---
Bas to... :icon_thumright: Ali ovako ovako imas motor bez po muke... ali dok nesto sam ne napravis neces to znat ni cijenit.. :headbang:
:binkybaby:
steeef:
--- Citat: SPecial - 24 Rujan, 2010, 22:32:54 ---Manje bi te izaslo kada bi uzeo raskasetanog SPa zamjenio klip karike,nikasilirao cil,promjenio radilicu,lezajeve,remen roline,micro remen.......
--- Kraj citata ---
čisto sumnjam..
da ga najdeš za 5 soma takvog i utučeš 10 soma u njega nie ti dosta..
plus kolko su pohabaniji ostali dijelovi koe nebi mjenjal :icon_thumright:
SPecial:
Ma dobro,ali meni sve ovo smrdi na drek.
Zasto da bacim 14 hiljada na moped koji mogu nabaviti za duplo manje novaca u ok stanju,i jos neka me izda radilica,klip i cil i eto,to sredis i vrtis jos 30 i vise hiljada.
Ovo su perverzije,moped stoji 10 godina,sta ce mi to,karike su se zaljepile za cilindar,sigurno je i vlaga zeznula stvar jer 2T nema ispusni ventil,pa je konstantno otvoren.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju