Općenito > Generalno o skuterima

gilera runner 180 sp procjena

<< < (34/35) > >>

duje87:

--- Citat: SPecial - 10 Listopad, 2010, 19:11:22 ---Kako da ga nastelam,sve je serijsko,20,5 i dizna 90,airbox,cistim filter redovito :)......

--- Kraj citata ---

dizna 86 i igla zub siromasnije :) i obavezno serijksi filter zraka,I NI SLUCAJNO da ti negdi vuce falsi zrak(airbox prirubnica,guma izmedju filtera i karba..

SPecial:

--- Citat: duje87 - 10 Listopad, 2010, 19:46:38 ---dizna 86 i igla zub siromasnije :) i obavezno serijksi filter zraka,I NI SLUCAJNO da ti negdi vuce falsi zrak(airbox prirubnica,guma izmedju filtera i karba..

--- Kraj citata ---

Probat cu nabavit onda 86. Trosi mi oko 5 ipo,6,ali kad ga trosim onda pocucla sve sta ima.
Filter je standardni,i ne vuce falsi zrak nigdje.

vanjossi:

--- Citat: duje87 - 10 Listopad, 2010, 17:32:36 ---ja san ti da dobronamjeran savjet,a ti se bahati koliko os..

--- Kraj citata ---
nitko se ne bahati, normalno ga derem al ne cijelo vrijeme, jer nije mi ni sigurno tako voziti po gradu, a po nasoj obilaznici je svugdje policija a ograničenje 70

vanjossi:
za sada koliko sam primjetio po gradu u dvoje troši 6 litara, trebam staviti novi filter zraka, onda bi mozda i spustio iglu jer  je  sve serijsko na njemu

bigfan:
Vanja kad budes imao vremena baci one slikeee za lak  ono sta si koristio,hvala  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju