Općenito > Generalno o skuterima

gilera runner 180 sp procjena

<< < (31/35) > >>

jozy:
imam ovakav identican u susjedstvu 7000 na satu, pilan tipa vec po godine da ga proda, al ne popusta  :icon_biggrin:
cestitke na bajku

vanjossi:
kakvo ludo farbanje, rezanje, sve original, i setup original, ja ga vozim vecinom na 1/3 gasa, to mi je sasvim dovoljno za uzivanje.
Narucio sam i nove naljepnice za bubrege takodjer original. Auspuh mi bode oci, to mi je prioritet lakirat.
Najvjerovatnije dolazimo michele i ja 16.10 u Rijeku na meet, pa ce ga neki sa foruma moc vidjet :icon_thumright:

SPecial:
To bi bilo lijepo. Pa da ti ja pokazem svojeg

SPa    :icon_biggrin:

duje87:

--- Citat: vanjossi - 09 Listopad, 2010, 18:25:58 ---kakvo ludo farbanje, rezanje, sve original, i setup original, ja ga vozim vecinom na 1/3 gasa, to mi je sasvim dovoljno za uzivanje.
Narucio sam i nove naljepnice za bubrege takodjer original. Auspuh mi bode oci, to mi je prioritet lakirat.
Najvjerovatnije dolazimo michele i ja 16.10 u Rijeku na meet, pa ce ga neki sa foruma moc vidjet :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

tek tako ces ga satrat..

cvajo je stvoren za ubijanje..znaci ugrij,dobro ulje i pun gas da sve lipo sagori.. inace se zacepi auspuh,nakupi se garezi po klipu ispuhu i ode sve u pm ;D

DevMichele:

--- Citat: duje87 - 10 Listopad, 2010, 02:54:21 ---tek tako ces ga satrat..

cvajo je stvoren za ubijanje..znaci ugrij,dobro ulje i pun gas da sve lipo sagori.. inace se zacepi auspuh,nakupi se garezi po klipu ispuhu i ode sve u pm ;D

--- Kraj citata ---
zato moj i traje  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju