Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
drift KING:
Ok hvala :)
animatrix:
care, jel imas mozda slike otvorenih blokova minarellija i chinarellija? jesi gledao u cemu bi mogla biti razlika?
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 19 Siječanj, 2011, 15:07:29 ---care, jel imas mozda slike otvorenih blokova minarellija i chinarellija? jesi gledao u cemu bi mogla biti razlika?
--- Kraj citata ---
Razlika je u radilici, prjenosu, struji... Dovoljno da ide losije, a cini mi se, nebih bas mogao potvrdit, cini mi se da u minarellija ima dosta manje prostora izmedju stjenke bloka i radilice, u lune je bilo dosta neiskoristenog mjesta u karteru, mada mi se samo cini, mozda mi se pricinja zbog razlike u radilici :icon_scratch:
Cim budem sljedeci put rastavljao luninu masinu usporedit cu je s minarellijom, imam minarelli shebane blokove na stolu osla radilica i pola navoja :hello:
animatrix:
i u zvuku je razlika.. nemam ideje zasto mina ide bolje, mozes ti staviti bolje namotaje, bolju radilicu, prijenos, ali opet imam dojam da ne ide kao mina... pogotovo nakon onog matrixa sto je mmario slozio. ide dobro, al za takav setup bi trebao jos bolje
Ivan_drifter:
--- Citat: animatrix - 20 Siječanj, 2011, 00:30:28 ---i u zvuku je razlika.. nemam ideje zasto mina ide bolje, mozes ti staviti bolje namotaje, bolju radilicu, prijenos, ali opet imam dojam da ne ide kao mina... pogotovo nakon onog matrixa sto je mmario slozio. ide dobro, al za takav setup bi trebao jos bolje
--- Kraj citata ---
razlika u zvuku to ti je radi kompresije mina seriska ima 10 bara nakon 19tkm s seriskim karikama a moj chinez ima 7 nov
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju