Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (9/55) > >>

luna500rr:
Na skuteru su se sredile neke sitnice oko struje, malo sam prjenos stelao i kao da starta na preniskim okretajima? Narucio sam rucni cok, iglu, jos cu valjda remen i koju sitnicu, al prije bih samo za start provjerio koju podlosku i federe kvacila staviti, kvacilo je ispravno al nema podloske pa jedva staje bez gasa, kad odignem zadnji kraj, kotac se vrti u zraku? Pogotovo me muci kad idem na kolo, treba poc malo pa tek onda cimnut...

walkay:
Lijepo, samo dalje!  :icon_thumright:

luna500rr:
Malo update, sjeo je multivar, podloska cca 0,5mm dayco remen za pezo 765x17,5, rolice oko 8g trazi, izgleda da je multivar napravljen iskljucivo za remen serijske duzine, s ovim se ponasa kao serijski variomat sa serijskim remenom, a krajnja s novim peugeot remenom debljine 17,5mm je manja od one s yamaha remenom debljine 14,8mm :drunken_smilie:
Sve je ostalo otprilike isto, poslje cu stavit i LC sekundar ako budem imao volje

drift KING:
Odlicno samo naprijed najzanimljiviji su mi ovaki projekti :) nego da te nesto pitam dakle imam rolice serijske nes oko 4-4.5g i ide jedvo do 60 tj.  Brutalno prevrtavanje a inace start je odlican pa ako znas od prilike koje bi mi rolice trebale setup je:
-dr evo
-leo vince zx
-malossi fly sa plavim rms federicima
-crveni centralni
-remen serijski
Hvala unaprijed!

luna500rr:

--- Citat: drift KING - 15 Siječanj, 2011, 20:20:44 ---koje bi mi rolice trebale:

--- Kraj citata ---

na taj setup stavi serijske ako jos imas ili oko 6g pokusaj...
mozes samo vratit serijski centralni, imat ces vecu krajnju, start ce biti samo mrvicu losiji...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju