Tehnički kutak > Tuning skutera

Curi voda ?!

<< < (3/7) > >>

Kamba:
Moze se promjenit naravno!

3alfa3:

--- Citat: superman - 20 Ožujak, 2011, 00:17:30 ---ja imam sličan problem..pa može li se promjeniti semering na vodenoj pumpi ?

--- Kraj citata ---

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,6697.0.html

Deny:
da ako je semering propisao da se reparirati bez rastavljanja blokova,a ako curi na spoju otvarajte blokove  :icon_thumright: iako se t rijetko desava  :icon_thumright:

Edy46:
i ja san ima ista problem naime kod mene je najprije osa semering vodene,promijenio sve lipo uredno motor upalia iz prve temperatura se nedize vise niti mrvicu,nakon nekih 100 km osla i uljna,i sada je sve u redu,to je najcesce problem kod runnera jel ta vodena samo tako propisa,ja sam imao sricu pa nije cilindru nista bilo  :dontknow:

aless_91:
a nije to bas na svim runnerima kod frenda recimo nije bio takav problem on je zaboravio nasut vodu u sistem rashladivanja od silne srece jer je napokon slozio motor i otiso napravit dir i otisla mu brtva glave hahhahahahhahah,  ali nikad dosada nije imao problema bas sa vodenom, evo prosao 15000 i motor radi ko vurica, nikada nista mijenjano na njemu i ima mhr repliku rezic!!!  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju