Općenito > Propisi
Skuter 50ccm sa jacom masinom
steeef:
nisu na tehnickom vise bas glupi kakvima ih smatraju,a razlika u 50 2t masini i 125/200 4t je vise nego ocita,cim ga upalis..plus valjci i mjerenja brzine koja je sad ogranicena na 45kmh..tak da srertno..
btw,a ni policajci nisu tukci pa te sprovedu na vanredni tehnici..
luna500rr:
Ne triba to bas olako shvacat...npr 125 sa skippera na zipu se ne primjeti tek tako jer je malo kolo, sa airboxom i oke auspuhom samo je ton drugaciji al buka ne bas...al 4t na 2t papire i to leader... :drunken_smilie:
Mene su znali zezat za sitnicu tipa jesu ti to original zmigavci i sl...
Patr1k747:
Jesam jedini koji u knjizici ima upisano 55 , a ne 45 km/h ? i na teh mi je mjeril do 60 kmh + 10% tolerancija (60-6=54 ) ?
RunnerSukosan:
Mislim da je leader na 50tki ne ocit nego procit, mislim da policajac i nema pojma o skuterima vidi se mrcina od leadera s 2 amorta i mini mlinac pedesetke. Kod nas je jedan decko to vozio na pedesetki ko mojoj al kako je to zavrsilo necu ni da pricam. Na tehnickom ni s vezom nebi to provukao. 180 il 150 2t se moze provuc ako se uzvana usminka i stavi el blokada. Ili puknes neki drevo i slicno.
Corector:
--- Citat: Patr1k747 - 22 Travanj, 2017, 20:45:03 ---Jesam jedini koji u knjizici ima upisano 55 , a ne 45 km/h ? i na teh mi je mjeril do 60 kmh + 10% tolerancija (60-6=54 ) ?
--- Kraj citata ---
Svasta se upisuje u knjizice, a kad se upise, teze se ispravlja :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju