Općenito > Propisi

Skuter 50ccm sa jacom masinom

(1/6) > >>

malaguti:
Evo ovako zanima me dal je moguce i kako napravit atest i normalno registrirati skuter od 50ccm sa jacom masinom?

MaXoVaC:

--- Citat: malaguti - 19 Rujan, 2010, 15:35:55 ---Evo ovako zanima me dal je moguce i kako napravit atest i normalno registrirati skuter od 50ccm sa jacom masinom?

--- Kraj citata ---
u Bosni jeste....sad u RH neznam...

malaguti:
po ovom nije problem

CENTAR ZA VOZILA HRVATSKE
INSTITUT ZA VOZILA
Sisačka 39c
10410 Velika Gorica
tel: +385 (0) 1 6379 200, 207
fax: +385 (0) 1 6379 233
Velika Gorica
Što je potrebno od dokumentacije za ATEST naknadno ugrađenog motora drugačijih karakteristika?

- prometna dozvola i knjižica vozila vozila u koje je ugrađen motor drugih karakteristika,
 - kupoprodajni ugovor ovjeren kod javnog bilježnika za motor ukoliko je motor kupljen od fizičke osobe,
 - - preslika knjižice vozila iz kojeg je naknadno ugađeni motor izvađen - samo uz kupoprodajni ugovor
 - komercijalni račun firme u RH ukoliko je motor kupljen od pravne osobe - preslika nije potrebna jer firma odgovara za porijeklo motora,
 - komercijalni račun ili kupoprodajni ugovor ovjeren od strane notara-javnog bilježnika ako je motor kupljen van granica RH, carinska deklaracija
 - - uvoz je moguć uz predoćenje vlasništva vozila (knjižica vozila i/ili prometna dozvola)
 - cca 1000 kn

salej600:
Sve je moguće, ali neisplativo.
Ja sam to isto išao pitati u stanicu za tehnički pregled. Rekli su mi da moram imati sve račune od tuning dijelova. Za svaki dio papir za atest i račun od ovlaštenog servisa koji je to sve ugradio. Pošto sam išao u Osijek, moram to sve tamo donijeti (papirologiju), podnijeti zahtjev i kada dođe iz Zg ovlašteni stručnjak koji će to sve pregledati i isprobati na skuteru, dali to sve zadovoljava, možda dobijem atest i veliku tablicu. I onda nema frke za brzinu. Naravno dio troškova dolaska i pun pregled ja plaćam, pa ako valja to je to. Moš si mislit kako sam ohladio u trenu. Stavio sam blokadu i deri dalje ko i svi ostali.

malaguti:
kakve veze ima tuning sa ovim sta ja pitam,ti si vjerojatno htio nabrijanu 50icu registrirati na vecu tablicu,ja bi samo stavio jacu masinu,a imam sve papire od skutera 50ccm i od jaceg skutera,kao i sta treba po onom sta sam stavio u drugom postu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju