Tehnički kutak > Garaža
My Gilera Runner projekt
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 18 Rujan, 2010, 23:05:00 ---ma uff,imam nocne more od tih guma... :sad1:
kada sam vozio skut sa mc16 nisam mogao vjerovati da toliko klize,uopce nisam brzo vozio nego lagano,nisam se skoro nista ni nagnu a da vidis prednji kraj kliz ne normalno....ja nisam mogao vjerovati :-[
--- Kraj citata ---
...daj nemoj molim te ja sam uzo nove i imam ih vec godinu dana i nikakog proklizivanja do sad nije bilo...tj. nikakih problema...nova guma fino mekana...deri samo...
...normalno da nevalja kad ostari i otvrdne...bude ko drvena...al onda lijepo uzmes cca 650-700kn i odes kupit druge...
:laughing9: :laughing7:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 18 Rujan, 2010, 23:12:48 ---...daj nemoj molim te ja sam uzo nove i imam ih vec godinu dana i nikakog proklizivanja do sad nije bilo...tj. nikakih problema...nova guma fino mekana...deri samo...
...normalno da nevalja kad ostari i otvrdne...bude ko drvena...al onda lijepo uzmes cca 650-700kn i odes kupit druge...
:laughing9: :laughing7:
--- Kraj citata ---
nezz,ja znm da su ove uzasno proklizivale,je da su bile stare oko 3mm mesa,ali meni je maxxis bolje drzao :dontknow:i uvijek piam nekog ko ima mc16 za misljenje,i 90% njih nema bas lijepo misljenje o toj gumi...
na koliko km,radis zamjenu guma?
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 18 Rujan, 2010, 23:18:30 ---nezz,ja znm da su ove uzasno proklizivale,je da su bile stare oko 3mm mesa,ali meni je maxxis bolje drzao :dontknow:i uvijek piam nekog ko ima mc16 za misljenje,i 90% njih nema bas lijepo misljenje o toj gumi...
na koliko km,radis zamjenu guma?
--- Kraj citata ---
...neznam na koliko km...koje ti je to pitanje...kad uvidim potrebu za mijenjanjem...sad sam preso 2500-3000tkm s njima i jos su fine mekane a mozda fali 1mm...tak da...it's okej... :laughing7:
...sljedece su uzet mc29 zbog bolje sare :jerk: :icon_tongue: :icon_thumright:
...freak ko' je sfusario taj nosac tablice..... :jerk: :laughing3:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 18 Rujan, 2010, 23:28:25 ---...neznam na koliko km...koje ti je to pitanje...kad uvidim potrebu za mijenjanjem...sad sam preso 2500-3000tkm s njima i jos su fine mekane a mozda fali 1mm...tak da...it's okej... :laughing7:
...sljedece su uzet mc29 zbog bolje sare :jerk: :icon_tongue: :icon_thumright:
...freak ko' je sfusario taj nosac tablice..... :jerk: :laughing3:
--- Kraj citata ---
ja sad imam savu mc29,i stvarno bi ti preporucio tu gumu :icon_thumright:
imam 2200km,i super je ali kada posteno zalegnem onda zna malo baciti u stranu,a planiram ih promjeniti za nekih 4 000km :)
za 300kn po gumi se stvarno isplati,neces pogrijesiti :icon_thumright:
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 18 Rujan, 2010, 23:32:26 ---ja sad imam savu mc29,i stvarno bi ti preporucio tu gumu :icon_thumright:
imam 2200km,i super je ali kada posteno zalegnem onda zna malo baciti u stranu,a planiram ih promjeniti za nekih 4 000km :)
za 300kn po gumi se stvarno isplati,neces pogrijesiti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...aha ok...a nije taj tvoj tgb za divljanje po zavojima to je pre' zivcano....i sa miselinkama odes u jagode a ne sa savom :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju