Tehnički kutak > Garaža

My Gilera Runner projekt

<< < (3/4) > >>

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 18 Rujan, 2010, 23:37:49 ---...aha ok...a nije taj tvoj tgb za divljanje po zavojima to je pre' zivcano....i sa miselinkama odes u jagode a ne sa savom  :jerk:

--- Kraj citata ---
hehe,sad ce biti jos zivcaniji kada kit dode :)
michelinke stvarno nisam probo,tako da nezz kakva je guma :dontknow:
vidis jos se nismo upoznali a susjedi smo ;D,moramo na nekom meetu ili na street race-u :icon_thumright:

_r0bi_:

--- Citat: ivan pralas - 18 Rujan, 2010, 23:42:43 ---hehe,sad ce biti jos zivcaniji kada kit dode :)
michelinke stvarno nisam probo,tako da nezz kakva je guma :dontknow:
vidis jos se nismo upoznali a susjedi smo ;D,moramo na nekom meetu ili na street race-u :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

...ma ada...tebi je meni se cini do zaje.....joj joj..  :omfg: :omfg:

avr freak:
nosać sam evo tako sklempao malo da mi nije gore jer jednostavno mi ju je dolje ljepše vidjeti  :icon_thumright:

kaj se tice gume preko veze sam je dobio za 200kn jer sam imao neke popuste i naravno da sam uzeo, guma mi se za sad
svida i nemam nista negativno, nadam se da necu ni imati..

motor ide cca oko 95-100 po satu i vrti se super, zadovoljan sam  :icon_thumright:

p.s. i da rucke, uzeo sam da malo deblje jer mi isto pase da su takve  :icon_thumright:

hvala vam

cameosb:
jel vuce nakon duze voznje isto kao i hladan?

koliko sekundi do 60?

SPecial:
Ona sava ne valja kao ni michelinka. Ne znam kako to vama drzi na 50kama,ali meni na 180 ne drzi nikako.
Michelin pilot sport,nova guma,iz ducana,potrosio sam prvi sloj,zalegao i kliznuo sa dvojicom. Sva sreca pa me bocna nogara odbila nazad.
Uzmite bridgestone mollas pa cete vidjeti kako guma treba drzati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju