Tehnički kutak > Styling skutera
Rep na Sf
stark1:
iznad stop svjetla gdje se spajaju plastike,a jeli tesko skinuti onu gdje ima brava,odnosno kako se skida??
speed:
--- Citat: n0n4m3 - 15 Listopad, 2007, 21:16:18 ---ima ti 5 šarafa . sad nemam sliku da ti objasnim di ali uglavnom jedan ti je povise registracije i po dva sa svake strane. Da bi to skinuo moras skinuti i zadnji kraj tj. onu plastiku što ti drzi štop svijetlo i onda je lako. I jos kad to odvidas moras plastiku povuci na onu stranu di je auspuh zato jer je uglavljena tamo povise gume blizu svjecice ....
EDIT: evo mozda i ovdje skuzis ... ovo crveno su vide i tako imas s obe strane ..... a ovo zuto moras rjesit na neko drugo mjesto ako mislis stavljat undertail jer viri vanka a to ces i sam vidjeti ... uglavnom kad gledas zadnji kraj samo bez te plastike di je registracija ostane ti velika rupa ....
--- Kraj citata ---
ovo zuto zaokruzeno ti je bobina,a crveno ti je mjesto gdje je pricvrscen blatobran
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Listopad, 2007, 21:51:25 ---iznad stop svjetla gdje se spajaju plastike,a jeli tesko skinuti onu gdje ima brava,odnosno kako se skida??
--- Kraj citata ---
ma ona se ne razdvaja nego se cijela skida van,a sajlu bravice samo otkacis
stark1:
ok,hvala na pomoci :icon_thumright:
n0n4m3:
za oni zadnji kraj tj. što pokriva cijeli rezervar i sto drzi štop svijetlo ... on je spojen i ne odvaja se nego se u komadu povuce put nazad a za njega skinuti imate dvije vide ispod sica te sa strane na svakoj po dvije .... a za sajlu ... kao i na bicikli ili di vec sve ima samo skinete ... i pazite da vam se ne povuce pa ne odvoji na drugoj strani ... nemojte je gurati put brave (mislim tamo ispod sica, a di je plastika se bez problema skida i vrati)... i kad ste odvidali tih 6 vida + plus ona jedna povise tablice samo ga povucete nazad i ostaju vam 4 vide za blatobran ...
a mene zanima kako mislite izvesti undertail ..... i obavezno koja slika da vidin kako to ispada ....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju