Tehnički kutak > Styling skutera
Rep na Sf
Emperor:
Evo ovako imam jedno pitanje,naime ona plastika gdje se stavlja registracija i gdje su sa strane dva zmigavca to bi digao pa jel zna netko kako ili jel to netko vec radio?? ja sam primjetio da sa strane unutra imaju kao neka dva sarafa pa jel njih samo treba odviti?
n0n4m3:
ima ti 5 šarafa . sad nemam sliku da ti objasnim di ali uglavnom jedan ti je povise registracije i po dva sa svake strane. Da bi to skinuo moras skinuti i zadnji kraj tj. onu plastiku što ti drzi štop svijetlo i onda je lako. I jos kad to odvidas moras plastiku povuci na onu stranu di je auspuh zato jer je uglavljena tamo povise gume blizu svjecice ....
EDIT: evo mozda i ovdje skuzis ... ovo crveno su vide i tako imas s obe strane ..... a ovo zuto moras rjesit na neko drugo mjesto ako mislis stavljat undertail jer viri vanka a to ces i sam vidjeti ... uglavnom kad gledas zadnji kraj samo bez te plastike di je registracija ostane ti velika rupa ....
speed:
pogledaj malo ovdje kako to izgleda
stark1:
ja sam isto pokusavao da skinem,ali na toj plastici iznad svjetla imaju ko neki plasticni sarafi koji ih drze da se ne razdvoje,pa se bojim da ne razvalim to
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Listopad, 2007, 21:47:33 ---ja sam isto pokusavao da skinem,ali na toj plastici iznad svjetla imaju ko neki plasticni sarafi koji ih drze da se ne razdvoje,pa se bojim da ne razvalim to
--- Kraj citata ---
di su ti sarafi,ja znam da im asamo jedan i taj je na drugom mjestu,nemas sta razvalit,samo polako skidaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju