Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH Skuteri, SEZONA 2008...

<< < (4/7) > >>

eladio:
http://www.motori.hr/Pravilnik_za_PH_Skuteri_2276.html   :laughing7: :glasses9:

..eto sad pametniji ce skuzit o cemu se radi kad kazem da bi Vam se isplatilo više doći na to piće  :redface:  :toothy11:

divljakusa:
Obvezna ugradnja umanjivaća snage za 2T agregate.

Ovak nes normalan covijek nemre stavit.....al naravno baotijanac gospodina Rogulica mora bit prvi....

eladio:

--- Citat: divljakusa - 19 Ožujak, 2008, 14:07:35 ---Obvezna ugradnja umanjivaća snage za 2T agregate.

Ovak nes normalan covijek nemre stavit.....al naravno baotijanac gospodina Rogulica mora bit prvi....

--- Kraj citata ---

mislim da se trebamo fino svi ujediniti i zajedno ce nas onda poslusat..

ono sto me interesira je, imate li vi vozaci neku svoju "udrugu" koja ce zastupati vas i vase prijedloge? ili makar jedno mjesto gdje cete sastaviti svoj jedinstven prijedlog kojeg cete svi podrzati i onda vas uz nasu press podrsku nece moci ignorirati   :icon_scratch:

divljakusa:

--- Citat: eladio - 19 Ožujak, 2008, 14:18:26 ---
--- Citat: divljakusa - 19 Ožujak, 2008, 14:07:35 ---Obvezna ugradnja umanjivaća snage za 2T agregate.

--- Kraj citata ---

ono sto me interesira je, imate li vi vozaci neku svoju "udrugu" koja ce zastupati vas i vase prijedloge? ili makar jedno mjesto gdje cete sastaviti svoj jedinstven prijedlog kojeg cete svi podrzati i onda vas uz nasu press podrsku nece moci ignorirati   :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

eladio.....gotovo nemoguce....ne slusaju nikog....
Gospodja Kragulj, bila je od strane vozaca i klubova izabrana za zamjenika direktora discipline, to joj je onemoguceno, istog casa kada je pobijedila ova sada klika, sa obrazlozenjem da nema sudacku licencu, a ona ju je polozila, samo posto savez nije radio, i nisu se izdavale licence, nije ju jos do danas dobila.....

eladio:

--- Citat: divljakusa - 19 Ožujak, 2008, 14:21:22 ---
--- Citat: eladio - 19 Ožujak, 2008, 14:18:26 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

eladio.....gotovo nemoguce....ne slusaju nikog....
Gospodja Kragulj, bila je od strane vozaca i klubova izabrana za zamjenika direktora discipline, to joj je onemoguceno, istog casa kada je pobijedila ova sada klika, sa obrazlozenjem da nema sudacku licencu, a ona ju je polozila, samo posto savez nije radio, i nisu se izdavale licence, nije ju jos do danas dobila.....

--- Kraj citata ---

odgovorit cu ti u tvom topicu   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju