Sportski kutak > Sve vezano za utrke

PH Skuteri, SEZONA 2008...

(1/7) > >>

milja180sp:
Kakvi su vasi planovi za novu sezonu , kako sebe i svoj skuter pripremate ,ajmo ljudi pisite stvljate slike itd. Da vidimo konkurenciju u novoj sezoni..

Kristijan_R1 klasa:
Milja bus i ti vozio sad iducu sezonu klasu 50 sa nama????

milja180sp:
Neznam ,bi rado . u runner sam ulozio pun k.... para , trebaju mi jos jedni blokovi goli od piaggo masnia ,pa usput ako ko ima ja trazim ..
Posto mi je runner u priprema ,pa da i ja kazem sta sam sve stavio u svoju zagu.
Ovako , na volanu zavareni su sarafi za slajdere ,zadnji amortizer malossi by paoli, prednja celjust od od runnera 180sp jos distancu trebam napraviti , sto se tice masine ,gore je malossi delta  malossi variomat ,usisne lamelice malossi , prirubnica od aluminija ispolirana , 2 kilera jedan je umijsto svijetla ,takoder svijetlo sam izrezao i ostavio samo plesiglas i izbusio prednju plastiku da bi se mogao hladiti , mislio sam vodenu pumpu staviti od auta ali nisam malo mi je skupa pa sam odustao.. ako ga neprdam budem ga pofarbo u bijelu boju i mozda perla bezbojni ... blokove sam poturpio ,ali bi jos jedne htijeo za rezervu.. gore su nove gume mc 29 , od sponzora , imaju i slike na forumu di ga prodajem .Voziti cu slidicu sezonu ako bude dobra konkurencija ,jer sam dobio ponudu da vozim auto slalom ,pa jos neznam nista ,, sad cu jos sloziti dokraja runnera pa cemo viditi kako ide ..

srka:
dobit čete jednog novog u klasi 50. Dečko ima 12 godina i čist dobro vozi

milja180sp:
To cemo viditi , dok ddode sezona sve se vidi . ja nekazem sad da nezna voziti ,ali ima deckiju,pa cak i cura koji znaju voziti ,a nemju kako dakzati . te nekim roditelji nedaju jer misle da je to smrt ,a zapravo bolje je po stavi voziti nego po ulicama . a to neki roditelji ne razmisljaju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju