Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp180 TUNING +++
Drnda:
radi okretaja, mislim da drze okretaje razlicito.. ova od lc je losija i prije je blokada..
DvdAerox:
ok, al sta ce mu okretaji na tom spuhu, mislim nebi smjelo prelazit 10k, mozda se varam ???
gumy:
nisam nikad isprobao malossi cdi, po stranici piše da promjeni kut paljenja ( Digitronic adjusts preignition to compensate for higher speeds with delayed ignition.)
bez obzira što neide u veće okretaje (meni se vrti na nekih 8500 - 11.5 rolice, dugački bijeli malossi centralni i serijsko kvačilo s bijelim federima od delte),
osjeti se razlika.
isprobao sam sp struju sa tp kajlom, ac struju s kajlom, i nekako mi najbolje radi sa ac strujom sa standardnom kajlom
DvdAerox:
--- Citat: gumy - 16 Rujan, 2010, 21:20:27 ---nisam nikad isprobao malossi cdi, po stranici piše da promjeni kut paljenja ( Digitronic adjusts preignition to compensate for higher speeds with delayed ignition.)
bez obzira što neide u veće okretaje (meni se vrti na nekih 8500 - 11.5 rolice, dugački bijeli malossi centralni i serijsko kvačilo s bijelim federima od delte),
osjeti se razlika.
isprobao sam sp struju sa tp kajlom, ac struju s kajlom, i nekako mi najbolje radi sa ac strujom sa standardnom kajlom
--- Kraj citata ---
to bi vrijedilo za vece brzine, jelda? Znaci nesto zivahnije prima okretaje na vecim brzinama? Tako je bilo meni sa tp strujom na roxu...
pm_xtech 59:
--- Citat: gumy - 16 Rujan, 2010, 21:02:19 ---previše para ćeš bespotrebno potrošiti.
pola tih stvari ti netreba ako se planiraš sa skuterom malo duže voziti
karb stavi 28icu neku flat, multivar ti može slobodno ostati, za taj auspuh za deltom nemaš potrebe
uzmi pm glavu, onaj poklopac ti isto baš i netreba
što se tiče usisa, ako planiraš 28icu stavljat može se i serijski dobro preraditi da radi, ako neželiš to onda polini ili vforce(ak budeš imo sreće)
uz onaj usis što si naveo za 1400 kn nedobiješ usisni blok, a i po meni bi tu trebao onda malo veći karb ići
ako ti je radilica prešla dosta km stavi 54 ili 55mm radilicu
što se tiče struje, ili probaj nabaviti od ac struje namotaje i cdi, ili malossi taj cdi
ako se to pošteno složi potrajat će ti, naravno ako bude dobro naštimano i paženo
al stalno će ti odlaziti neke sitnice i stalno ćeš morati šarafati po tome
edit: prirubnicu napraviš bez problema za 100-150 kuna kakvu god hoćeš
stage6 gljiva baš i nije pretjerano kvalitetna, uzmi malossi
vodena ti je dovoljna serijska
--- Kraj citata ---
Jedino si mi ti do sada napiso pretežno sve kaj me zanimalo , hvala gumy :icon_thumright:
Znači kažeš da je delta nepotrebna, kaj nebi bio sigurniji s njom???
Zašto kažeš za vforce ak ču imat sreče, kaj ga je teško nabavit,mislimda ima na sipu???još veči karb od mikuni tm28 znači nebi bio dovoljan???
A jbg več sam kupil glavu i poklopac glave od pm...
Koju bi ti radilicu preporučil 54,55 mm je uredu od pm?ili ima bolja???
Šta kažeš primar sekundar treba dirat???
Jel bi mogo okvirno napisat ubzanje svog sp180 sa sličnim setupom od 0-100km/h i krajnju brzinu, te kolko misliš da če km proč tvoj sp sa tvojim savršenim odžavanjem???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju