Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp180 TUNING +++
Crazy Kuree:
Uglavnom si promašio skuter, trebo si onda uzet VXR 200 i naturpijat, tako da bi o moru mogo pričat
DvdAerox:
Meni sa tvojim istim spuhom, multivarom, kevlarom i plavim susticama ide 145 po ravnom, po cajgeru, oko 160 nizbrdo (sad kolko laze neznam, moram sa gps.om probat), e da i jos sasm stavio mazuchelli radilicu sa standard hodom i skut ide osjetno bolje sa njom, mislim ubrzanja su bolja valjda jer je laksa radilica, a vidit cemo koliko ce trajat....
ja bi ti preporucio samo vario jos da stavis, usis i karb 25mm sa kojim se neces puno hebat oko stelanja... gle, i tako sredjen sp ide znatno bolje, sve drugo je po meni za pustit u garazu za nedelje i kad ti neki tatin sin dodje bahatit sa nexusom 500 (mada i sa ovim setupom sta imam ja i nexus 500 nije neki problem (sta se ubrzanja tice hehe) a da ne pricam za te razne vxr.ove 209, njih spalis s pola gasa...
SPecial:
--- Citat: CoK - 16 Rujan, 2010, 16:44:29 ---@SPecial - fiiiiiiiiiiic jesi gotooooooooooov!!!
--- Kraj citata ---
Sta to znaci da nemam pojma i da sutim?
gumy:
previše para ćeš bespotrebno potrošiti.
pola tih stvari ti netreba ako se planiraš sa skuterom malo duže voziti
karb stavi 28icu neku flat, multivar ti može slobodno ostati, za taj auspuh za deltom nemaš potrebe
uzmi pm glavu, onaj poklopac ti isto baš i netreba
što se tiče usisa, ako planiraš 28icu stavljat može se i serijski dobro preraditi da radi, ako neželiš to onda polini ili vforce(ak budeš imo sreće)
uz onaj usis što si naveo za 1400 kn nedobiješ usisni blok, a i po meni bi tu trebao onda malo veći karb ići
ako ti je radilica prešla dosta km stavi 54 ili 55mm radilicu
što se tiče struje, ili probaj nabaviti od ac struje namotaje i cdi, ili malossi taj cdi
ako se to pošteno složi potrajat će ti, naravno ako bude dobro naštimano i paženo
al stalno će ti odlaziti neke sitnice i stalno ćeš morati šarafati po tome
edit: prirubnicu napraviš bez problema za 100-150 kuna kakvu god hoćeš
stage6 gljiva baš i nije pretjerano kvalitetna, uzmi malossi
vodena ti je dovoljna serijska
DvdAerox:
@gumy, zasto struja od malossija?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju