Općenito > Generalno o skuterima

italjet formula 125cc bicilindro info:

<< < (2/8) > >>

pajo:
ima takoreči sve.jedino treba uzeti brtve,karike i nisam siguran za magnet ostalo sve ima sa ramom i plastikama.treba sve raskopusat očistit i sklopit nazad.
nebi ja to uzimo ali eto reko zanimljiv blok koji nisam nikad vidio uživo ;D
mislim da bude dečko nešto napravio od toga.

pajo:

--- Citat: 2TDottore - 15 Rujan, 2010, 14:16:48 ---struje nemas jer struja mu voli odlaziti, pogotovo bobine... opcenito djelove jako teško nac za njega....nemres kupit novi remen jer ga nema a kamoli nes drugo...sta se tice samih blokova i masine ona je nis posebno...motor ide prilicno dobro do nekih 80 a dalje porazavajuce....spica mu je oko 110-115 realnih...ak imas namjeru stavljat neke kiteve gore postoji velika sansa da pukne radilica koja im je takodjer velika mana....sve u svemu po meni neisplativo je bilo sta slagat od tih blokova jer ne traje dugo a i troskovi su preveliki...

--- Kraj citata ---
brtve možemo nabavit jedino karike treba pogledat di??
a reci mi jel bobina i cdi u jednom ili odvojeno?
neko dodano nabrijavanje od seriskog ne dolazi u obzir ovo je čisto radi fore ništa više

2TDottore:

--- Citat: pajo - 15 Rujan, 2010, 14:22:34 ---brtve možemo nabavit jedino karike treba pogledat di??
a reci mi jel bobina i cdi u jednom ili odvojeno?
neko dodano nabrijavanje od seriskog ne dolazi u obzir ovo je čisto radi fore ništa više

--- Kraj citata ---

ima CDI i dvije bobine

dihtunge sam napravis to nije problem a i karike vjerojatno pasu sa neceg drugog samo ih treba izmjerit i usporedit jer orginalne tesko da bus negdje kupio...

gokiSP:
Ima dijelova u italiji  :icon_biggrin:

Nix666:
ima moj frend takvog cijelog  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju