Općenito > Generalno o skuterima

italjet formula 125cc bicilindro info:

(1/8) > >>

pajo:
našao kod jednog prijatelja zanimljiv blok italjet formula 125cc 2T bicilindro blokovi 97god.
pa bi zamoli par info:u vezi tog bloka ima par stvari što fali,paljenje i još par sitnica pa pitam di bi se moglo nači nekih dijelova za taj blok.
i onako brza procijena koliko vrijedi tako nešto?dali uopče vrijedi šta??

evo par slika:

Tadr3:
wow.. brutala... nikad nisam ni cuo za to, a kamoli vido

pm_xtech 59:
Vrjedi to vrjedi, samo ako nađeš djelove za to svaka čast neznam kaj ti fali ali češ jako teško nač djelove...jedino ak napraviš neku kemiju :icon_thumright:

mhr-team:
iskreno nebi znao kako im se kreće cijena, jer je to rijetkost da neko ima.... sad ako si spreman za kemijanje isplati se to uzeti, naravno treba puno novaca da se o sredi kako treba, ali to nabirjat, isssssssss,,, mislim da nebi imao konkurenciju :))

de mi reci jel ima i radilica??

2TDottore:
struje nemas jer struja mu voli odlaziti, pogotovo bobine... opcenito djelove jako teško nac za njega....nemres kupit novi remen jer ga nema a kamoli nes drugo...sta se tice samih blokova i masine ona je nis posebno...motor ide prilicno dobro do nekih 80 a dalje porazavajuce....spica mu je oko 110-115 realnih...ak imas namjeru stavljat neke kiteve gore postoji velika sansa da pukne radilica koja im je takodjer velika mana....sve u svemu po meni neisplativo je bilo sta slagat od tih blokova jer ne traje dugo a i troskovi su preveliki...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju