Tehnički kutak > Garaža
VXR back to original
Deny:
Ovaj crni vxr kakav bi trebao tvoj bit je po meni najljepsi :)
ancoo:
Fus sminka spreon si ofarba protuoklope lipo izgleda za onoga ko nezna
Nalipnice ti vode skuter odnosno projekt u krivom smjeru :toothy9: losa kopija orginala iz 2002.god.
Bolje dati odma 12tkn pa dovesti bocu kuci nego 8tkn pa ulaganje i kanta je uvik kanta...radija san to puno puta pa znan o ceme prican :hello:
tomica_VXR:
--- Citat: ancoo - 26 Rujan, 2010, 00:37:02 ---Fus sminka spreon si ofarba protuoklope lipo izgleda za onoga ko nezna
Nalipnice ti vode skuter odnosno projekt u krivom smjeru :toothy9: losa kopija orginala iz 2002.god.
Bolje dati odma 12tkn pa dovesti bocu kuci nego 8tkn pa ulaganje i kanta je uvik kanta...radija san to puno puta pa znan o ceme prican :hello:
--- Kraj citata ---
Decko ako su ti godine u profilu tocne onda sam ja vec vozio motor kad si se ti rodio, a dok si prohodao sam ga vec naucio i raskopat, tak da stvarno nema potrebe da mi ti objasnjavas sta je fuserski a sta ne. Niti je ovi s cim sam farbao sprej iz kemoboje za 20 kn niti ja ne radim prvi put s njim da neznam kako ce ispast. Naljepnica sam uzeo zbog par koje su u paketu, a i za tih par nisam siguran da cu ih stavljat. Al svako ima svoje veselje, nije nikakav probelm izdvojit koju tisucu kn vise al ovo me veseli i radit cu bas tak. Nemora se to svima svidjat niti moraju ti kojima se ne svidja citat moju temu.
m
steeef:
that's the spirit...restauracijom do pici mici stanja..
samo napred :icon_thumright:
209:
--- Citat: ancoo - 26 Rujan, 2010, 00:37:02 ---Fus sminka spreon si ofarba protuoklope lipo izgleda za onoga ko nezna
--- Kraj citata ---
Haha majstore, ti ni lijevo ni desno nego odma u glavu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju