Tehnički kutak > Garaža

VXR back to original

<< < (10/20) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: tomica_VXR - 25 Rujan, 2010, 11:26:06 ---To je airbox koji je bio na skuteru, samo je pokitan i polakiran na novo jer jr bio izgreban. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
super izgleda!  :icon_thumright:

daj malo pojasni postupak, šta si radio sve? koja boja i to?

sven_vx:
koliko te ispao novi selen??

tomica_VXR:

--- Citat: speed - 25 Rujan, 2010, 11:47:42 ---na satu fali gumbic za ponistavanje km na nulu :toothy11:

--- Kraj citata ---

Znam, mogu se ponistit s kljucem ili sarafom kad gurnes unutra :toothy12: to ce bit rijeseno dok se bude stavljao sat

tomica_VXR:

--- Citat: devil_ma-yela - 25 Rujan, 2010, 12:21:59 ---super izgleda!  :icon_thumright:

daj malo pojasni postupak, šta si radio sve? koja boja i to?

--- Kraj citata ---

Dakle
 moj je bio zgreban jer je neko pao na njega, treba posmirglat na grubo da se skinu ostri rubovi ogrebotina. Onda se pokita s dvokomponentnim kitom, pa kad se dobro osusi onda se oped smirgla. Kad bude glatko treba jos pobrusit s vodobrusnim ja obicno koristim 800 i to onda izgleda ko oni retrovizori, ima slika negdje ranije u temi. Nakon toga ide filer ili ti spric kit kako ga ko zove. To je ono sivo u cemu je airnox na stranici ranije, ak ostane kak sitno se popravi s finijim vodobrusnim cca 1000 ili vise i na kraju farbanje. Ovo moje je mat crna plastiku ( za auto branike, lajsme...)

tomica_VXR:

--- Citat: sven_vx - 25 Rujan, 2010, 12:33:48 ---koliko te ispao novi selen??

--- Kraj citata ---

100 kn uzeo ga od decka tu sa foruma  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju