Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: leader par pitanja??  (Posjeta: 1577 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
leader par pitanja??
« : 16 Rujan, 2010, 19:32:42 »
znaci radi se o vx 125 masini..sljedeci dijelovi su na njoj:vxr klip,cil,dekompresor,bregasta,vxr glava,walbro karb,polini speed control i vxr kvacilo..

skuter neide preko 115..120 sagnut ispod volana..pa bi htio malo prijenos posloziti..

zanima me sljedece
1.koliko se isplati stavljat ovu polini getribu na ovaj setup??
https://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621637144032&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER125VX&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB

2.prijenos sam mislio ovako nekako posloziti:polini speed control,vxr kvacilo sa polutkama,malossi torq,polini zvono i mozda bi uzeo tu polini getribu?!

3.stelanje ventila-slobodno se raspisite(ko ima volje)..

4.ulje za getribu??

Offline malaguti

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: leader par pitanja??
« Odgovori #1 : 16 Rujan, 2010, 20:00:38 »
nisi napisao da imas sekundar od vxr-a? onda ga valjda ni nemas pa mi nije jasno zasto se cudis za tu krajnju brzonu sa vx sekundarom...

sto se tice onog polini primara to tebi netreba a netreba ti ni sekundar duzi od onog na vxr-u,znaci treba ti sekundar vxr...

sto se tice stelanja ventila neznam na sta mislis? na stelanje? ako da onda usis 0.1 a ispuh 0.15

ulje za getribu motul scooter gear

btw. sta te sad zanima leader,sta nisi kupio quasar?
« Zadnja izmjena: 16 Rujan, 2010, 20:09:45 malaguti »

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #2 : 16 Rujan, 2010, 20:39:32 »
ti imas najduzu getribu od vxr-a gore, ona sta si od mene uzeo ako je to ta na skuteru...ako stavis polini primar ubit ces ga u startu, ista stvar sa torqom, bit ce ti jako mrtav...ta krajnja nije do getribe, ona bi trebala potjerat i vise, treba samo malo bolje postelat motor, pogodit prave okretaje..
4t

Offline malaguti

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 16 Rujan, 2010, 20:51:29 »
ako ima tvoj sekundar tj sekundar od vxr-a onda mora ici do 130kmh