Tehnički kutak > Garaža

Luna vision 2 hyper tuning <------

<< < (16/17) > >>

pralas:

--- Citat: luna500rr - 22 Listopad, 2010, 20:19:41 ---Moj s sto sranja trebas cimat na kolo na base setupu, vozio sam neki minarelli zracnjak s kitom to pola gasa na kolo u startu bez ikakva cimanja :headbang:

--- Kraj citata ---
e o tome ti govorim :icon_thumright:

animatrix:
treba naci bas razlog zasto original ide bolje od kopije. ja sumnjam na karter i primarnu kompresiju da nije niza od minarellijeve, pa zato nema ni krajnju ni ubrzanje... namotaje bi naravno trebalo mijenjati jer to je zalost kako se ponasaju kroz okretaje...

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 23 Listopad, 2010, 03:42:44 ---treba naci bas razlog zasto original ide bolje od kopije. ja sumnjam na karter i primarnu kompresiju da nije niza od minarellijeve, pa zato nema ni krajnju ni ubrzanje... namotaje bi naravno trebalo mijenjati jer to je zalost kako se ponasaju kroz okretaje...

--- Kraj citata ---

Ja znam za:

Namotaji i struja - sam si se uvjerio da su totalno bezveze, luna se s drugim gotovo preporodi...
Radilica - tanja radilica bolji start, pravilo poluge jebiga, a drugciji remen, plutke i bolji variomat menje snage crpe od luninog...
Blokovi - drugciji razmak polutke i variomata, remen se jednako ili cak losije penje naprjed ali dublje ulazi unutra u startu, dok na polutkama je vise u startu a dublje u krajnjoj na minarelliju...
Dalje minarelli je bolji od same konstrukcije bloka, pa materijala bloka, pa hod kurbule je veci, i ono nekima nebitno a meni jedna od najbitntnijih stvari hehe - zvuk, drugacije oblikovan blok drugcije rezonira, luna se cuje ko kanta pjeska, dok minarelli ima bas cool zvuk...
Za karter neznam, nevjerujem da to moze toliko utjecat...

CoK:
Ajde si zamislite da sam ja moderator ida sam zakljuco temu...jeste? OK!

(kak bi to fora bilo)

luna500rr:

--- Citat: CoK - 23 Listopad, 2010, 12:36:44 ---Ajde si zamislite da sam ja moderator ida sam zakljuco temu...jeste? OK!

(kak bi to fora bilo)

--- Kraj citata ---

Rasista :old:
Da govorimo kako cok ima najkul sr-a stavio bi temu pod sticky :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju