Tehnički kutak > Garaža

Luna vision 2 hyper tuning <------

<< < (15/17) > >>

pralas:

--- Citat: divljak_007 - 22 Listopad, 2010, 18:20:22 ---ja isto cijenim posteno slozen skuter,ali kinez jednostavno nije predviden za to i to je to...jel ja kolko god sma ulozio truda to nie islo nikam...a kad se trudis da nes slozis a nakraju slozis i jos gore ide e onda stvarno sumnjam da bi bilo ko imo volju za to,kinez je kinez...a treba opet bit majstor slozit runnera koji ide bilje od svih...nisu te mašine nista puno drugacije  :icon_thumright: :hello:

--- Kraj citata ---
bez brige,da se luna srediti ali treba novaca(oko 6000kn) pa da vidis kako ide :icon_thumright:
u to sam se uvjerio na svom tgb-u :)
runneri,sr-i,rox,nrg... to je klasa za sebe i s njima nemas sta traziti,naravno ako imaju kit....
ali bez problema mozes biti npr. ko sp50 sa yasuni r-om i multivarom,cak i brzi ali sve ovisi koliko znas ustelati skut sa base setupom :hello:

enel:

--- Citat: ivan pralas - 22 Listopad, 2010, 18:34:13 ---bez brige,da se luna srediti ali treba novaca(oko 6000kn) pa da vidis kako ide :icon_thumright:
u to sam se uvjerio na svom tgb-u :)
runneri,sr-i,rox,nrg... to je klasa za sebe i s njima nemas sta traziti,naravno ako imaju kit....
ali bez problema mozes biti npr. ko sp50 sa yasuni r-om i multivarom,cak i brzi ali sve ovisi koliko znas ustelati skut sa base setupom :hello:

--- Kraj citata ---

Jel sa ovim mislis na kineza sa kinez masinom ili na kineza sa mina masinom  :toothy11:?

pralas:

--- Citat: enel - 22 Listopad, 2010, 20:00:48 ---Jel sa ovim mislis na kineza sa kinez masinom ili na kineza sa mina masinom  :toothy11:?

--- Kraj citata ---
mislim na kineza sa kineskom masinom :icon_thumright:
ali gledano ovako:npr. sr sa base setupom i neki kinez za base setupom to jednostavno nemozes usporedivati :icon_thumright:
ali se da sasvim pristojno srediti :icon_thumright:
ja bi ovako rekao,jaci midrace na kinezu se moze usporediti sa base setupom na npr. piaggio masini...

luna500rr:

--- Citat: ivan pralas - 22 Listopad, 2010, 20:05:31 ---mislim na kineza sa kineskom masinom :icon_thumright:
ali gledano ovako:npr. sr sa base setupom i neki kinez za base setupom to jednostavno nemozes usporedivati :icon_thumright:
ali se da sasvim pristojno srediti :icon_thumright:
ja bi ovako rekao,jaci midrace na kinezu se moze usporediti sa base setupom na npr. piaggio masini...

--- Kraj citata ---

Hahahaha pa nisu kinezi bas tako losi, promjeni im struju i variomat nema razlike naspram talijana, ali da bi promjenio to dvoje treba promjeniti taman toliko djelova da serijski ostanu blokovi s getribom i polutka :toothy12:
Moj s sto sranja trebas cimat na kolo na base setupu, vozio sam neki minarelli zracnjak s kitom to pola gasa na kolo u startu bez ikakva cimanja :headbang:

enel:
Uh dobro je onda, znaci kad legne na Garonju mina AC dat ce se fino sredit  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju