Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh za lunu

<< < (2/7) > >>

robert:

--- Citat: roby44 - 14 Listopad, 2007, 08:00:17 ---ide bilo koji minarellijev auspuh ali moras sredit nosac jer nije isti. ili kupis ZX za CPI. a taj technigas isto imas kupit kod nas, uzmes za CPI.

--- Kraj citata ---
znas li slucajno gdje ga ima kupiti? mislim na ZX ili ovaj technigas next r!
ako sam te dobro razumio onda bi bez dodatne prerade nosaca ova dva odgovarala!

gozz:

--- Citat: robert - 14 Listopad, 2007, 00:14:30 ---decki molim vas za pomoc!
ja mislim da smo danas pronasli zasto je moja luna ovako troma!
auspuh je gusi ali to 100%
napravili smo pri povratku jednu pauzu u karlovcu (skoro 45 minuta)
kad smo stigli odprilike do jastrebarskog benji mi vice stani i pogledaj si auspuh!
mi nismo presli niti nekih 20 kilometara  a auspuh na luni bio je tako crven da si mogao mirno na njemu kavu skuhati!
sad moje pitanje.
koji auspuh bi pasao na lunu?
ovaj sachs speedforce je isti kao luna

a ovaj auspuh je predviden za njega:

preko ebaya bi taj auspuh kostao nekih 110 eura ali uz njega ne dolaze rolice i opruge kako mi je benjamin pricao da  normalno uvjek budu!
postoji li takvo nesto i ovdje kod nas za kupit?
ako da koja marka, gdje i koliko bi to kostalo?

--- Kraj citata ---

U prinipu, kada sam pitao originalnog kineskog proizvodjaca (tech support) Longjie, koja proizvodi te skutere i onda ih rebrandira prema trzistima, (Luna, Sachs, ...)
Sto su mu sve blokade, odgovor je bio:

Dear *****:
   We with two limit way for that -K models ; One way is CDI limit ;If get high speed need change that CDI ; Other way is muffler head ; we use small diameter hole for muffler head ;If need get fast ,Need chang big diameter hole for muffler head ;
   Best Regards

ChRiStIaN:
to ko na keewayu ak sam skuzio...mijenja se ona dole grana tj. stavlja se sira pa se motor ne gusi

roby44:
ZX u benconyju.   technigas u gigantu,ali ako nemaju treba im 100god. da naruce.
oni sugurno idu na njega bez petljanja oko nosaca.

robert:

--- Citat: roby44 - 14 Listopad, 2007, 13:53:37 ---ZX u benconyju.   technigas u gigantu,ali ako nemaju treba im 100god. da naruce.
oni sugurno idu na njega bez petljanja oko nosaca.

--- Kraj citata ---
taj gigant, gdje je ducan?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju