sprint max gy6 80ccm u kombinaciji sa serskom glavom...
e ovako...i prije sam imo problema sa paljenjem....ono palio je al treba kurblat 30 puta....a na alneser 5 sekudni verglat
prije neki dan otisao balbulinijem u skolu....
i pocela kisa...ja dodjem do motora vidim gljiva sva mokra....
odem do trgovine kupim 3-4 one plastice vrecice....i skinem gljivu...i njih stavim malo podalje tamo kod docka da ne prska voda....
i vozim se nekih 200-300 metara...odjednom booo....ono karburator povuko kesu...ja je izvadim(poparana)....upalim nesto trokira....kad onaj djavo sto odvara karb se zaglavio....ne leptir nego ono ispred...sto se otvara pomocu vakuma...aj reko da ne rastavljam na sred puta i da ne kisnem....odo kuci vako....i iso sam mozda 1 kilometar tako....15 kmh...trokiranje nenormalno......i onda ga ugasim...do kuci je nizbrijeg....dodjem kuci upalim ga on radi...isto trokiranje....reko odo se u kucu presvuc pa cu rastavit....
presvucem se dodjem u garazu skinem onaj poklopac membrane....vidim ona spala....stavim je fino sve sklopim...OK...ondaj davo pomocu vakuma radi.....ja palim na kurblu on nece....(alneser zasteko odavno)...
aj reko sigurno je presaugo...docu kasnije...ja navece dodjem nece opet.....danas raskopo karb nece...pali....
goriva ima,struje bas jake ima kad prislonem svjecku na ramu.....a kad prislonem na glavu ima al dosta slabije...
jel sjecica smije davat struju samo dole na onoj elektrodi???
e da i primjetio sam da mi usisni ventil pusta kompresiju....vide se baloncici...kad pritiskam kurblu rukom..