Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
animatrix:
napokon update, danas sklopio plastike, neke sam zimus poceo smirglati pa nije bas uredno na skuteru, ali do ljeta je plan ih prebojati. sto se tice mehanike, vraca se na normalu ponasanje motora, zvecka jos uvijek u prijenosu nesto, al kontam da nije nista vazno. zamjenio sam iglu opet, vratio serijsku sto je dosla s karbom, daleko ostriji vrh od ove koju sam stavio za probu, skuter jos bolje vuce i po osjecaju je i krajnja veca. start mi je nesto losiji kad se motor ugrije al ajd..
animatrix:
Update: Zaribao, pri 55kmh lagane voznje mi se ugasio, bla bla, dok sam sve rastavio skontao sam da mi je pukla ušica duplog G osiguraca bolcne i razjebala cilindar, klip i karike... danas sam cijelo popodne izgubio da svucem bolcnu s klipa. stihlov redukcijski iglicasti lezaj ipak nije bio dobra ideja jer si je urezao putanju na bolcni i bolcna nije mogla proci kroz ostatak iglicastog van... skinio sam masinu, udarali smo cekicem, sve dok se klip nije rasuo... jebeni uzas.. neznam sta raditi... cilindar mora na drugu specijalu, moram uzeti klip sa 12mm bolcnom jer ove redukcije na 10mm su jebeno fatalne... popizdit..
vidimo se sutra na meetu! xD
danc00:
Bolje 10mm radilica nogo 12mm pa uzimat te redukcijske, sva sreća da nisam i ja to napravil, ok, nije sad to pravilo kaj se tebi desilo...ali ja mislim da si se zeznul sa igličastim.
Jer igličasti ti je vjerojatno bolcnu okretal, a bolcna ti je okretanjem izgurala zeger iz kanala i evo veselja... Šteta, uvjek je ružno vidjet takve slike, baš šteta.
Miki-speedy:
Bolcna se svakako okrece po malo,tako da ne bih rekao da je do toga
anton55:
pa najbolje je riješenje uzeti klip sa 12 mm bolcem, a ne mijenjati radilicu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju