Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (136/150) > >>

Rox-Rab:
zasto bi ti se matica odvrnula  :icon_scratch:

animatrix:
CM radilica ima mozda koji milimetar krace zupce di ide ventilvar i majmun za kurblu, pa sam ja tog majmuna samo naslonio na ventilvar, nije uzubljen na radilici, i matica ga drzi stisnutog. Nakon nekoliko paljenja na kurblu odvrnila mi se.

danc00:
Haha, nije se odvrnula nek si ju ti kurblanjem odvrnul :icon_thumright: Zato i jesu zubci na onoj "nazubljenoj ploćici" . Ne kužim te radilice koji k ih rade tak kratke...i moja BGM je nešto kraća od serijske, ubiti mislim na tu osovinu kod varia. I sad mi matica ne nasjeda na radilicu punim  navojem, 1 navoj ostane vani jer je kraća osovina :BangHead:

P.S. a zakaj uopće ne skineš tog "majmuna" ako ti ne nasjeda na zubce, a moral bi  :icon_thumright:

animatrix:
Majmun mi glumi ujedno i podlosku ispod matice jer mi stara podloska ne pase zbog veceg promjera navoja na radilici u odnosu na serijsku. Kombinirat cu jos malo, imam podlosku i kod bolcne pa ako motor bude bolje isao bez te podloske, ostaje mi vise mjesta za majmuna

mhr-team:
sviđa mi se tjunerski moj brate ova luna... boja je extra, kao ferrari crvena... sve uredno, svaka čast  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju