Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (105/150) > >>

walkay:
Skuter ide prejebeno, ostavlja Runnera (Malossi Sport, ZX, 17,5mm karb), svaka cast Dario! Nabavi drugu radilicu i Dellorto karb od 19 mm i bomba!  :icon_thumright:

Kamba:
Skuter ide zapanjujuče! Runner je g#vn%,svaki je tvoj u startu! :D

animatrix:
hehe, hvala decki, ma jedva cekam opet otvorenje sezone i djireve :) motor cu jos malo optimizirati za trenutan setup, eventualno karb promjeniti jer mislim da ce ga tesko biti opet ustelati..

pralas:

--- Citat: walkay - 01 Studeni, 2011, 22:37:35 ---Skuter ide prejebeno, ostavlja Runnera (Malossi Sport, ZX, 17,5mm karb), svaka cast Dario! Nabavi drugu radilicu i Dellorto karb od 19 mm i bomba!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jel se vi zajebavate ili? :)

luna500rr:

--- Citat: pralas - 02 Studeni, 2011, 14:47:57 ---jel se vi zajebavate ili? :)

--- Kraj citata ---

ako je rjec o novom runneru nemoraju se zajebavat, moj je drza runnera s polini sportom i giannelli extrom, a ima san slican setup ko dario, prjenos i karb sve isto, razlika bila u mene lc getriba, malossi sport i giannelli next, on ima jaci auspuh i vjerojatno je dlaku brzi :icon_thumright:
al prava razlika je u tome sto runner jos vozi ko i prvog dana, a moj je otada zariba desetak puta lol, i jucer me je ostavio nedaleko od kuce, po pritisku pod kurblom bi reka da mi je puka karika ili slicno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju